DELA
Foto: PRIVAT<07_Bildrubrik>VINNARE Mikael Granskog, Niina Jansa och Ville Saarinen från Nordea Private Banking Finland

Nordea fick Private Banking-pris

Nordea Private Banking fick ta emot flera utmärkelser vid PWM Global Private Banking Award Ceremony som arrangerades i Singapore den 4 november.
Nordea blev utsedd till 2015 års Best Private Bank Nordics, Best Private Bank Finland och Best Private Bank Norway. Det är andra året i rad som Nordea får dessa utmärkelser

Utmärkelserna delas ut av The Banker, ett globalt finansmagasin – och en del av Financial Times Group. Det anses som en av de mest prestigefulla utmärkelserna i branschen.

Den finska delegation som var på plats och tog emot utmärkelsen leddes av Mikael Granskog som är chef för Private Banking i Sydvästra Finland och Åland.

– På Åland har vi haft några riktigt fina år med en årlig tillväxt på 8 procent i antalet kunder. Kapitalet under förvaltning uppgår per 30 september 2015 till 329 miljoner euro, säger Mikael Granskog. Trenden där förmögna ålänningar koncentrerar sin förmögenhetsförvaltning till oss på Nordea håller bra i sig.

Nordea Private Banking är den största private banking aktören i Norden med ett kapital under förvaltning på 90 miljarder euro och 115 0000 kunder.