DELA

WebKopia av insMess

Lumparland bästa festen i januari. Sämsta sandning i februari. Kan det finnas något samband? 0457.

Telefon försvunnen! En samsung med skjutlucka tappad någonstans mellan Adlon-Dinos området. Vänligen lämna den till polisen ifall någon hittar den. 0457.

Alla som vill ha ett nyktert Trafikåland men tycker att polisen gör för lite, gå in och skriv i listan på www.namninsamling.com och sök på nykter. Skriv för tusan. Mannen bakom listan.

Grattis Svenblad i Godby 4 februari. Johansson.

Lumparlands kommun, var är sanden på g/c-banan? Är det budget/snålhet? Eller slöhet av entreprenör. Man vågar inte gå där, ska det vara så? Varggropen har sand om det ej finns i Lumparland. 0457.

Nyan rockar! I.

J-la skola! Ge mig mina saker! I igen.

Ledsen bilist. Det är 70 km/h mellan Kantarellen och Koffrondellen… Så ingen gjorde fel. Mvh Hårdrockaren.

Polisen har stoppat en Bedford Panorama Elite II vid Kungens Kurva. Personen kallar sig KE och vägrar släppa ut fotbollshuliganerna som är p-nödiga. 0457.

Är det någon som vet om vi börjat salta vägarna här på Åland? Tyckte mig se något sånt i Lemland i fredags? 040.

Vad fint att Ålands Klantskapsregering hade tänkt att fiskeförbudet endast skulle gälla för de åländska fiskarna. Så att finska och svenska fiskare kan komma hit och fiska upp fisken istället för dom åländska fiskarna. Dom kan ju leva på bidrag istället. Eller helst av inget alls! Varför inte göra hela världen till fredningsområde för sälarna? Bedriv för allt i världen ingen jakt på dom söta små liven, det finns ju så få av dom! Nej vänta ännu längre så får dom en sjukdom och sjunker till bottnen allihop! Och sen börjar allt om igen från början. Varför agerar så ofta politikerna för sent? I detta fall för att det är en så liten yrkesgrupp och således få väljare. Denna behandling av de åländska fiskarna börjar bli ett fall för mänskliga rättigheter! Europadomstolen nästa!! "Torrlagd sjöjungfru".

Bra att landskapet behåller taxitillstånden personliga då kan även små åkare ha en chans att klara sig. Om taxitillstånden blir en handelsvara är det nog… 0457.
– Messet var tyvärr brutet där. Red.

Du glop som visade rumpan, alltså "moonade" mig, i fredagskväll i Strandnäs, singel? 050.

Svår"kläckt"den om Hönan & Ägget:). Spräcks den innan Påsk tro? "Tankenöten".

Varför riva gamla Marsundsbron? Den kan väl användas av cyklisterna? Inbesparing där! Varför 1 miljon för undersökning för tunnel när ny färja är beställd på Föglö-Linjen? Massor av åtgärder i trafiken, men satsa miljonerna klokt, snälla Runar? "Skattebetalare".

Jag vill tacka all personal på kirran på Ålands Centralsjukhus för god vård och omtanke. Tack. Britt-Marie Pettersson. 8:2.

Du som messade mig angående spjälsäng. Jag har tappat ditt nummer. Du heter Camilla och bor i stan. Hör av dig på nummer 0457 342 57 96.

Jag tycker det vart ett för hårt straff för jägaren. Ett och ett halvt år. Knarkarna som smugglar och säljer knark får mindre straff.. Och suputerna som kör i fyllan hela tiden får oxo mindre straff. Jag tycker man borde ta bort bilen åt dom som kör i fyllan och knarkarna bör få hårdare straff och inte bara en klapp i ryggen. Nån ordning.

Att förlora sin älskling känns tungt. Fast man själv orsakat det och man vet att man råkar träffa och mötas någon gång så gör det inte saken bättre heller, puss och kram. Förlåt. 0457.

Vem är han snygga kille som kör hem tv från Strandbergs? 040.

På TT Färghuset finns 30*30 plattor vita och svarta i vinyl eller laminat att beställa. Välkommen. 0457.

Hej vem är den stackars bruden då? Hoppas inte att det är jag 🙁 040.

Vadå Rockoff till Brändö? 040.

Svarvar är oslagbar som firarvärd!! 040.

Jag är för dödsstraff. Jag är emot velande med återfallsförbrytare och massmördare. AEFAE.

Hur kan Jens Harberg veta att älgtjuren i Lemland var 3 år? Eller är den fälld? 040.

Snygg-Erik? Det måste ju vara han på Ålandsbagarn.Ge honom en fribiljett så kommer han nog till Köpmannamässan! 0457.

Mycket bra ledare Nina angående Mariepark. Vi är många som håller med dig! 040.

Ärligt talat Nina… Plastpärling, snyftande barn och nu…kronan på verket: Garnnystan!! Jippie..Vad härnäst? Kottkossor i Klintskogen? Tomtemor.

Kom igen Dennis! Mando diao till Rockoff? 040.

Du är ansvarig för det som går i tryck Nina! Patetiskt försök att skuldbelägga andra. Har haft respekt för dej förut men nu tappade jag den fullkomligt. H: Gaylord Focker.

Skojig insändare P. Romille men han sa… Giant leap for mankind! H: Al Coholic.

Vad har hänt med ARD? Saknad av flitig tittare. 0457.
– ARD är sedan fredagen en digital betalkanal i MCA:s nät. Det innebär att kanalen stängs av i det analoga och det digitala allmänna utbudet. Kunder som vill kan prenumerera på den tyska kanalen. Red.

Läste Nyan att bil på tak vid Röjskär, Jomala frivilliga brandkår var dit, ännu har inget larm kommit, Nyan skriver falska notiser Brandkårist.
Nyan hittar inte på sina notiser, vi får i fall som detta uppgifterna från olika myndigheter. Men alla kan ta fel, också ”Brandkårist” ibland. Red.

Nån som vet bra sommarjobb för en 92? Kinkyhumper.

Till killen som gillar Xena/J. Kom och dansa på lördag på Arken! 0457.
– Beklagar. Kom för sent för att hinna med i fredagens tidning. Red.

Politiken på Åland är ju känd för att bedrivas i sandlådan, så det är bra att Fredrik Lindqvist höjer nivån till att handla om kojor… 050.