DELA

Vem samlar in all valreklam?

Tack till alla er som kandiderat till kommunal- och lagtingsvalet i år. Ni har verkligen varit flitiga med att fylla min postlåda med valreklam.
Ni har alla berättat hur viktiga miljöfrågorna är för er och det är ju i sig jättebra, men nu är valet över och här sitter jag med ett berg av papper som jag inte riktigt vet vad jag skall göra med. Elda upp det får jag inte, då begår jag miljöbrott.
Återvinningsstationen är nedmonterad (fanns 3 km härifrån) så nu blir jag tvungen att cykla till Norrböle med alltsammans. Men då min hälsa börjar bli skral och det är så mycket papper så snälla ni kan ni inte göra så som de gör i stan efter tjugondagknut – de ställer ut sin julgran som sen hämtas upp för flisning.
Jag kan tänka mig att sortera allt papper i olika partihögar om det blir lättare för er då. Men eftersom alla oavsett partibeteckning vill arbeta för en bättre miljö så kan ni säkert komma överens om vilket parti som ”städar” vilken kommun. Jag sätter ut mina påsar vid postlådan nästa måndag kl.12.00 för den hittar ni ju till

”Tanten på landet”