DELA

Mess måndag

Ris till Strandbergs TV som skyltar med att vara en Expert butik och inte har dessa varor i sin butik. En som blev lurad.
– Ibland när Expert har specialpris på vissa produkter har vi inte samma möjlighet som butiker i större städer att ta in de varorna eftersom det krävs att man köper in så stora volymer för att få sälja dem till billigare pris, förklarar Karl-Erik Welander på Strandbergs TV. Red.

Har läst Borghills bok Sundkarar… Jag kan inte nog uttrycka min beundran för B:s arbetsinsats. Margareta i Åbo.

Häjj w hoppas att den s.k. Wackra dagen w kommer för oss nångång. 040.

Ser på gudtjänst..snygga brudar där! Kanske man skulle bli ”frälst”! 0457.

I Sund är det någon som kör bil över åkrar till skogskanten för att supa. Det måste ju handla om rattfylleri. Någon som sett något? L.K.

Var är alla singelbrudar? Inte verkar dom vara på Arken i alla fall. Fast man är och dansar så verkar ju alla upptagna. Trött på att vara singel. Häls. 25-årig singelkille.

Åtminstone 80% av befolkningen är laglösa, om man räknar fortkörning och dylika saker man kan göra med en bil.1,5 tons bil är lite svårt att säga nej till när man som fotgängare står på övergångsstället eller att XX spanar häck och råkar meja ner 15 stycken barn vid Nabben. Det märks att det blivit lättare att importera bil. Var och varannan snorig glop sladdar omkring med bilar som råkar ha getatrimm och en motor byggd för racing. När man just slutat bajsa på lapp så är man inte så het förare. Brum-brum-bööörn.

Har ej Arken tillräkligt med konferansutrymme? Varför bygga onödigt & fult kk-hus? Och namnet? Var redan klart innan namntävlan i pressen kom! Och bion? Varför, som ägare, är ni handlingsförlamade? ”Sonar”.

Det heter ”behandla alla kunder lika!! Alla kunder är lika viktiga, allt från farfar till lilla Kalle”. Tänk på det. 040.

Till er som gnäller om hästskit på allmänna vägar, ta vara på det och blanda det med rosorna eller föredrar du en oljeläckande rostig bil istället och skrota runt era knutar! H: Hästvän.

Du som stal laptopen från Bergbo den 22:a september. Om du vill lätta ditt samvete lite eller för en gångs skull göra en godare gärning, skicka hårddisken och usb-stickan per post till Pia Eriksson Askuddsv. 2.

Palla klaga på allt? Okej, då klagar jag också… Jag har mensvärk. 0457.

Chevrolet kommer från Schweiz. Namnet kommer från franska che’vre a’ a’ laht, (mjölkget) V 8 kom 1917 i series D. Tilv.1517 st-17.4833 st – 18.$ 1385.4691 CC.155 HK 2/5 1918 inlemmades Chevrolet med General Motors-imperiet. 0457.

Mette kan du få tag på i handels under dagtid. Hon är trevlig så be om msn bara 😉 0457.

Det står i foldern från Socialen att all inkomst skall redovisas för att få eventuelltt utkomststöd, vilket alltså betyder att även utkomststödet, som är en inkomst för den sökande räknas i all inkomst? Samt ett bostadsbidrag till hyran som helt självklart är en utkomst för sökanden, ej bör räknas som inkomst till sökanden? Säkert många som är i samma soppa, kan någon sprida klarhet i detta? Aningen förvirrat och oklara regler här? (gärna en ansvarig politiker(S):))! ”Sonar”.

Pratade med min bror som går i GHS (har själv gått där) om det nya pricksystemet. Jag frågade om han har fått nån prick, jo, svarade han, nån i etik & moral. jaha, tänkte jag, och frågade om han visste vad det var för något? Nej, ingen aning svarade han. Då frågade jag om någon i hans klass visste vad det var? Nej, ingen vet det. Grattis GHS, ni har lyckats, det är ju otroligt fint att ni ger era elever straff för något de inte vet vad är! Lycka till! 0457.

040. När & var gjorde Corvette mängder M ZL 1 motorer. Skillnad mellan topparna & beteckning. Tack. 0457.

Är man pensionär eller jobbar halvt ihjäl sej så man blir sjukpensionär då är man inte så mycket värd mer! Så tycker nog politikerna med flera! Man får försöka överleva ändå med minsta möjliga medel och försöka se glad ut. Mvh. Fattiglappen som jobbat 37 år.

Varför har Roberts plastmuggar istället för vanliga glas? 0457.

Det fanns två olika Cheva 427 cu.in. motorer 1963. Z-11 ”W-head” och M-2 ”Canted Valve Semi-Hemi. 040.

Trevligt med en saklig information från Diesels matte om hans vidare öden.Mindre trevligt med ”kompisens” aggressiva mess. Kanske ni kunde komma överens om att du, Mikaela sköter vidare rapportering. Lycka till med Diesels vidare rehabilitering! H Vän av kattor, ej av barnsliga mess.

Bra insändare om busstrafiken och busstation i lördagens tidning, Runa Lisa Jansson. 040.

Varför har kazu blivit som en tantbutik. Det var vi ungdomars favoritbutik ju! Gör det till det som var! Snälla ungdomarna älskar er! Besviken.

Till killen i svart: de som brukar kolla på folk i landingången kallas tullare. Tro inte att du är speciell eller eftertraktad, de kollar in alla! 0457.

Har någon sett min katt Oliver?? Han är bortsprungen från Lillbolstad/Hammarland. Han har vart borta ca. en månad snart. Han är lite brun svart randig. Han har vita tassar och vit mage. Kastrerad, ganska stor. Jag saknar honom mycket. Den som hittar han kontakta mig på 0457 342 11 33 /En ledsen flicka.

Burmo och drifting det är vackra namn på smutsig sport. 0457.

Hört i radion: ”Vi stödjer munkarna i Burma. De står inte själva!” Suck. Att de som inte vet skillnaden mellan ”ensam” och ”själv” hör hur idiotiskt det låter… Kan själv.

Angående motorbanor och burn-outs, så ska det väl inte vara sådana politiska sms som 0457:s enligt reglerna? 040.
– Du har rätt. Det var en miss. Red.

Var det dom där karaokemupparna som visade porrfilm på skärmen på Dinos i lördags? Fatta att en del människor inte vill se det! Gud vad förbannad jag är! 040.

Undrar ännu om snyggingen på HP är singel. Tror du heter Jonas… 😉 040.

Vart ska man gå om man är 30 och vill dansa en fredag?? Jag förstår alla ungdomar på Arken på fredagar de vill ha kul. Men vi trodde att styrdans oxå var på fredagar! Vad gör man? Jo betalar dyrt inträde och åker hem. 040.

Hej poliser. Ni har några bilar och mopeder (trimmade) som kör mycket fort i Godby på 50-väg. Ni kan börja övervaka från 7 på morgonen.får ni inte tag i dom då får ni registreringsnumret på respektive fordon. Namn och adress med. 0457.

Sopa rent på gång/cyckelbanan vid östra utfarten där ny belysning fixats för oss som åker inlines. 0457.

Det är en skandal att inte Eriksson fick jobbet som kommunsekreterare i Jomala. Var är diskrimineringsombudet i denna sak? Låt fullmäktige förklara sig! 0457.

Tidigare stadspolitikers löften och vilja att lyssna på befolkningen?. Namninsamling till fartsänkande åtgärder för fartdårar från Östernäs ordnades och visst kom det dit en cirka 1 cm hög bump. Som inte sänker farten alls. Kattor kör man på! Men ännu har folk klarat sig! Går oftare 70 än 50. Kan någon få ner farten på Östernäsvägen? Fartkameror kanske nästa grej på Åland? 040.

Vart är världen på väg när gamla gubbar står och pissar mitt i stan med snorren vänd mot trafiken? 040.

Hej, bra gjort Mariebad för eran upplevelsedag sista fredagen i varje månad. Vi kommer just där ifrån mycket nöjda. Tag chansen alla ni stressade och vik in på vårat superbad. Lycka till och mera av såna intiativ. Kram hälsar Fredagslediga skiftesarbetande bönor.

Vårtecken på Brändö!! Smultron i vägrenen Vi plockade ca 1 dl. Dessutom 17 grader i skuggan på söndagen. Trevlig höst från Brändöbor.

Till dig som repade min svarta BMW. Stör du dig på mig går det bra att prata ansikte mot ansikte. Är det BMWn så finns det 4-5 till att repa på askuddsv. Sjöberg.

Dessa evinnerliga käppar med bilder och numror på som står och skräpar längs vägkanterna, vilket slöseri! Sen när valet är över står de på ruta ett igen och stampar och strider! Jag tänker nog göra som många andra alltså ta en lur på soffan hela valdagen. Mvh.En av soffliggarna.

Man ser ju nu vilket land som är bäst i motorsport, förra helgen Kallio den här helgen Kovalainen och Räikkönen och Grönholm leder rally-vm. Så där kan ni se er omkörda, svedon… 0457.