DELA
Foto: Jonas Edsvik

Tävla om presentkort värda hundratals euro

I morgon startar Nya Ålands julkalender. Som en hyllning till tidningens 40-års jubileum återuppstår den klassiska svärtesjakten i tomteversion, så fram till julafton gäller det att läsa tidningen extra noggrant.

Med start i morgon, onsdag 1 december, och fram till julafton den 24 december gömmer vi ett okänt antal tomtesvärtor i varje nummer av Nya Åland. Du deltar i vår julkalender genom att varje tidningsdag hitta och räkna alla svärtor iklädda tomteluva som finns i tidningen.

Rätt totalantal

Bland alla som har lämnat in rätt totalantal tomtesvärtor under kalenderperioden lottar vi ut matkassar till ett värde av 100 euro styck.

Det går såklart att följa vår julkalender, och delta i tävlingen, vare sig du läser Nya Åland som papperstidning eller som digitaltidning. Tomte-svärtesjakten består av två delar, så att den som räknar svärtor i alla tidningar, såväl vardag som helg, dubblar sina chanser att vinna.

Talong i tidningen

En tävlingsblankett hittar du på sidan 3 i dagens Nya Åland, men det går även bra att bara skicka in ett kort eller ett mail med antalet svärtor man hittat. Det är alltså rätt totalantal som gäller. Uppge om du räknat i papperstidningen eller i digitaltidningen, eller båda (och uppge då såklart båda totalsummor) för att dubbla dina vinstchanser.

Ditt svar behöver vi ha senast torsdag den 30 december kl 12. Via e-post till tavling@nyan.ax, med vykort till Nya Åland, pb 21, 22101 Mariehamn eller lämna svaret i postlådan hos oss på Norra Esplanadgatan 1. Kom ihåg att uppge ditt namn och kontaktuppgifter.

Tack för att du väljer Nya Åland!

Kära läsare, stort tack för förtroendet och för att du använder Nya Åland och nyan.ax för att hålla dig uppdaterad. Vi jobbar för dig men god journalistik kostar, så nu behöver vi din hjälp.

Välj belopp