DELA
Foto: Jonas Edsvik

Svärtesjakten tillbaka som julkalender- tävla om nyårsgott med Nyan

Nästa vecka drar Nyans julkalender igång. Som en hyllning till tidningens 40-års jubileum återuppstår klassiska svärtesjakten i tomteversion, så fram till julafton gäller det att läsa tidningen extra noggrant.

Mellan den 1 och 24 december gömmer vi ett okänt antal ”tomtesvärtor” i varje nummer av Nya Åland. Du deltar i vår julkalender genom att varje tidningsdag hitta och räkna alla svärtor iklädda tomteluva som finns i just den tidningen.

Bland alla som räknat rätt och hittat rätt totalantal, och lämnat in sitt svar till oss efter julafton, lottar vi ut matkassar till ett värde av 100 euro styck.

Det går såklart att följa vår julkalender, och delta i tävlingen, vare sig du läser Nya Åland som papperstidning eller som digitaltidning. Men tomte-svärtesjakten består av två delar så att den som räknar svärtor i alla tidningar, såväl vardag som helg, dubblar sina chanser att vinna.

Mer detaljer och tävlingstalong kommer i Nya Åland den 1 december.

Inte prenumerant?
Hör av dig till prenumeration@nyan.ax så fixar vi ett fint julkalender-erbjudande!

Tack för att du väljer Nya Åland!

Kära läsare, stort tack för förtroendet och för att du använder Nya Åland och nyan.ax för att hålla dig uppdaterad. Vi jobbar för dig men god journalistik kostar, så nu behöver vi din hjälp.

Välj belopp