DELA
Foto: Pressbild

Luciakandidat nummer 7

Nya Åland presenterar kandidaterna till Ålands lucia 2020. Röstningen pågår till den 28 november. I år går de insamlade medlen från luciakampanjen till att hjälpa och stöda barnfamiljer på Åland som har det tufft i vardagen. luciamärken och Lucialotter säljs digitalt via lucia.ax.


Namn: Anna Eleonora Ivarsson.

Ålder: 18 år.

Bor: I Lemland.

Familj: Mamma Pia, pappa Staffan, storebror Patrik, pojkvänen Alex, katterna Missan och Sessan.

Pluggar/arbetar: Jag går mitt tredje och sista år på Ålands Lyceum.

Intressen: Jag gillar musik, dans och teater väldigt mycket. Min fritid består mycket av att vara med vänner.

I framtiden vill jag arbeta som: Jag gillar språk väldigt mycket, så något område där olika språkkunskaper får användas skulle vara väldigt roligt. Annars skulle jag gärna ha ett praktiskt arbete, som massör eller bagare.

Min favorit av luciasångerna: En av favoriterna är Änglaspelet.

Därför vill jag bli Ålands lucia: Så länge jag kan minnas har jag sett upp till och velat vara en av de i luciagruppen. Nu har det hänt! Att få ta det steget längre och få vara Ålands Lucia skulle vara väldigt stort. Luciainsamlingen är otroligt viktig och att få stå i fronten för den skulle vara en stor ära.

Läs mer:
Luciakandidat nummer 1
Luciakandidat nummer 2
Luciakandidat nummer 3
Luciakandidat nummer 4
Luciakandidat nummer 5
Luciakandidat nummer 6

Tack för att du väljer Nya Åland!

Kära läsare, stort tack för förtroendet och för att du använder Nya Åland och nyan.ax för att hålla dig uppdaterad. Vi jobbar för dig men god journalistik kostar, så nu behöver vi din hjälp.

Välj belopp