DELA

Jonas Gardell uppträder på Åland

Författaren och estradören Jonas Gardell gästar Mariehamn med sin bejublade show, ”Tillfällig gäst i ditt liv”.
Gardell uppträder i Alandica måndagen den 7 december och biljetterna släpps nästa vecka.

Såhär berättar arrangörerna i sitt pressmeddelande:
”Tillfällig gäst i ditt liv har spelats allt sedan 2007 för utsålda hus och stående ovationer över hela Sverige – och våren 2008 också i Helsingfors Kulturhus. Extraföreställning har lagts till extraföreställning och publiken har aldrig fått nog.
Redan Jonas Gardells show ”Livet” blev en jättesuccé och spelades i fem säsonger. Showen ”Väckelsemöte” turnerade Skandinavien runt varv efter varv i utsålda teatrar och konserthus. Efter de senaste årens storsäljare ”Tillfällig gäst i ditt liv” står snart Jonas nästa show, ”Trafikplats Glädjen” i tur.”

Bögigare
Jonas Gardell har själv sagt om showen att ”Jag tror att föreställningen blir både lite gladare och lite sorgligare än vanligt. Och troligen också bögigare. En lyxig enmansföreställning med roligheter, sång och en rejäl dos publikfrieri! Det här är inte en show. Det är en kontaktannons!”
Det är en föreställning, den 7 december klockan 19.30, som planeras i Alandica. Biljetterna kostar 45 euro och kan från och med tisdag den 3 november köpas på Alandica eller via hemsidan http://www.alandica.ax


Läs mer på sidorna http://www.jonasgardell.se och http://www.livenation.fi

ANNA BJÖRKROOS

anna.bjorkroos@nyan.ax