DELA

Rockabilly på Park

Det är ett av de bästa 50-tals banden i Sverige, enligt arrangörerna. På lördag spelar The Jukebox på Park.
Det är sällan det bjuds på rockabilly på Åland men i helgen har alla raggare, oldschooltatuerade pomadafrillor och andra hugade chansen att se ett rockabillyband från Stockholm.
The Jukebox, som börjar spela 22.30, skriver själva på sin hemsida att målet med deras musik är att blanda olika stilar för att ge publiken ett oförglömligt uppträdande.

Blues och soul
I kväll ordnar Park och Mariehamn Jazz & Blues open stage i blues-, soul- och rockanda.
– Det finns mikrofoner, trummor, bas- och gitarrförstärkare på scenen som är öppen för alla som känner för att sjunga eller spela, hälsar arrangörerna.
Meningen är att hobbymusiker och intresserade ska få möjlighet att träffas och utbyta ideér och kunskaper. Scenen är öppen från klockan 22.00 till 01.30

Metal på Dinos
Den som är mer sugen på metal kan söka sig till Dinos där det bjuds på Baton Rogue Morgue både fredag och lördag. Dessutom spelar en rock-dj.
Arkipelag satsar på Dj Totte i nattklubben på fredag medan Van Grogg från Stockholm – ett av de band som spelat längst på Arken – tar över nattklubben på lördag. En våning upp i resaturangen spelar Sunrize blandad dansmusik.
På lördag blir det dans också till Gott & Blandat på Godby Hotell. Från klockan 21.

ANNIKA KULLMAN

annika.kullman@nyan.ax