DELA

Svårt nå alla för tackfest

Sommarens framgångsrika öspel avrundas med en stor tackfest ombord på helchartrade m/s Rosella torsdagen den 12 november.
NatWest Island Games 2009 är det största idrottsevenemang som någonsin arrangerats på Åland. 4 650 personer deltog, fördelade på 25 ö-nationer. De femton samtidiga idrottstävlingarna jämte kringarrangemang sköttes av ca 1500 funktionärer under åtta dagars tid. Publiken uppgick till nästan 50 000 personer. Nu vill vi tacka.
Vi har dock märkt att vi tyvärr inte nått riktigt alla berörda med en personlig inbjudan muntligt, per mejl eller brev. Därför har vi även informerat om festen på vår hemsida, i pressmeddelande och annonser och i tidningarnas sportkalendrar.

Med den här insändaren vill vi förtydliga att alla som hjälpte till med Öspelen eller deltog som aktiva samt supporterklubbens medlemmar är hjärtligt välkomna på tack festen på Rosella den 12 november, även om man inte fått en personlig inbjudan. Det finns ännu plats för efteranmälda. Anmäl dig snarast till Viking Line, tel 26011 / Maria-Theres eller mejla till maria-theres.nyqvist@vikingline.fi . Samtidigt anger du vilken roll du hade under öspelen eller under den fem år långa planeringstiden.

Incheckning sker från kl 17.00, retur ankomst 24.00. Välkomna!
NatWest Island Games 2009
gm Torsten Wikstrand
Vice ordförande