DELA

Mess Onsdag

Kantarellen är inte den enda som har lågprismjölk. KEA-market har euroshopper. Billig och bra. 2 ltr/d.

Någon som har hittat en knippe med 5-6 nycklar? En lång nyckel och resten vanliga Abloynycklar varav en har en röd plastbit uppe. Vänligen ta kontakt till 040 536 28 47 eller för dom till polisen. Tack.

Jag visste att vi var små, men att hela vår ekonomi är hotad på grund av att en del köper Arla-mjölk är verkligen skrämmande. Låt det bli en väckarklocka för alla. I.P Reilly.

Nu går skam på torra land! Landskapsregeringens utskick om elspardagen är skrivet på en erbarmlig svenska. Krångliga meningar, rena fel och ologiska förkringar. Var ska detta sluta?
Man hör bara att Grelsby sjukhus personal far illa av den dåliga inomhusluften, aldrig att någon patient är lidande. Personalen får ju trots allt åka hem och andas ”frisk luft” efter arbetspassets slut medan patienterna antagligen är hänvisade till att vistas i den dåliga luften merparten av tiden under sin sjukhusvistelse! Underligt. Inte har man väl en så gammaldags människosyn inom ÅHS psyksjukvård att man tycker att ”de intagna” är så lågt stående att det inte spelar nån roll om de mår illa av den dåliga inomhusmiljön? Humanisten.

Finns en trevlig svensk som kör stadsbussen dagtid, någon som känner till vad han heter? Han förgyller nog dagen för många med sitt glada humör! 040.

Vem tar hand om patienterna om 100 procent av personalen har symtom? Lilla jag.

Jag känner också en tjej som heter Pia.Visserligen är hon förlovad och har 2 barn, men hon är så snäll och söt. Jag drömmer me.

Hej märren! Nu är de fyra dar till muck…he he. B.

Igen en löjlig så kallad kampanj som kostar mer än den smakar! Att spara el, vatten eller annat materielt har att göra med attityder, en dag hit eller dit spelar ingen roll! Hur mycket har den här kampanjen kostat skattebetalarna? 0457.

Det heter stryktips därför att dem man tippar på alltid får stryk… 0457.

På Kantarellen finns det billiga, det mitt i mellan och det dyra. Eller prisvärda med ett annat ord. Bara att välja! Och hör sen. Kantarellen är bra och fräscht! Fortsätt! 040.

Har även tjänstemän inom ÅHS många övertidstimmar? I så fall hur många får de ha och vem bevakar? Att vårdpersonalen jobbar extra förstår man ju. 040.

Varför kunde inte chefläkaren få mindre i lön så att Ehrnströms lön inte behövde höjas till skyarna! Och hur många överläkare finns det egentligen vid lilla ÅHS? 040.

Och vilka ”meckar” på ”kråkan”? Certifierade ? 0457.

Och åländska bönder kan inte konkurrera med den svenska mjölken din dumma Samsungfantast. Förresten kunde Samsung övergå till stöveltillverkning. Patriot.

0400? Nokia tillverkar ej gummistövlar, Samsung tillverkar leksaker. SF.

Åländska riksdagskandidater redovisa era kunskaper i finska. För att göra ett bra jobb i riksdagen måste man givetvis behärska majoritetens språk! Ni kan väl ändå inte begära att alla i riksdagen skall prata enbart svenska bara för att det sitter en ålänning i församlingen? 050.

Kan någon beteendeprofessor tala om varför 92,3 % av ålänningarna blinkar i rondellerna mellan Dalbo och Kantarellen, med inte i några andra rondeller? 040.

Grattis Hanna! Önskar dina fina vänner. Korvsås.

Varför i hela fridens namn tar Fellman med Condoleezza Rice på listan över framgångsrika kvinnor? En av världens mest oansvariga kvinnor trots högt IQ. 040.

Det borde vara högre sopavgift i Saltvik eftersom det förekommer mycket skit som inte hör till i stationerna. 040.

Det är en avsevärd skillnad mellan socialism och socialdemokrati. Socialism innebär makt och pengar åt en elit, emedan socialdemokrati i praktiken numera är mittenpolitik med ett visst socialt ansvar. Fidel.

Alexander Lindholm jag tycker du och jag är lika på många olika sätt. Skulle vilja träffa dig. Gatan där vi bor.

Varför skulle jag bry mig om dom så kallade elapparaterna hemma står i stand by läge, jag har ju ingen bastu! Ironisk strömtjuv!

Den faderlösa, föräldralösa skall du vårda.inte förtrycka, mot den förbiresande skall du vara gästfri , tiggaren skall du icke avvisa och/eller förölämpa Gudsnamn, alla namn, och Profeterna skall du icke förtala),din (falska giftiga) tunga skall du vakta och behärska ty den yttersta, domedagen, kan vara dig mycket nära och är den längsta. Du kommer att vara, framför Gud, helt ensam och naken som alla andra. Jag är bara en Ängel och jag varnar. Hoppas du/ ni vaknar. 1 Ängel.

Vi köper ekologisk mjölk för att visa ÅCA att det faktiskt finns efterfrågan på Åland, vilket de brukar hävda att det inte gör. Ännu fler skulle köpa åländsk ekomjölk om det fanns.Vad gäller priset ber jag få citera Änglamark: ”det kostar lite mer att äta ute, också för djur”.Och man slipper medicinrester i maten. Familj.

Finntroll till Rockoff! Trollhammaren.

Till han som beundrar ”xena” J. Kör du en volvo? J.

Snälla JIK skidsektion kan ni inte ordna ett tillfälle då man kan få hjälp och tips om vallning. Det är många som säger att dom inte kan det med dagens nya medel och grejer. Snögubben.

Karin Erlandssons text var det roligaste jag läst på länge. Har inga sluta skratta ännu… 040.

Jag vill också ha In flames till Rockoff. Dom är ju f.n bäst! In flames fan ;D

0400, starta ett eget flygbolag då och se om det är så himla lätt som alla verkar tycka.. Det är ju knappast Air Ålands fel att planen krånglar. Det är ju skitbra att någon över huvudtaget orkar göra något på den här ön när alla bara gnäller ändå, allt är så dyrt och hemskt, som om inte ålänningar har råd? Allt är dyrt här, flytta då om det inte duger.0400.

073 … Man kanske vill, men inte riktigt vågar. 084.