DELA

Mess onsdag

Varför har vissa mössa på sig i bilen? Ser löjligt ut! 050.

Den där upphetsningen för gammalt bubbel utan bubblor är bara en stor bubbla som snart spricker! 050.

Hejsan! Nu har Du chansen att vinna två gratis fribiljetter till valfri föreställning av Harry Potter och Dödsrelikerna i Alandica! Allt du behöver göra är att gissa hur långa filmrullarna är i METER! Först till rätt svar eller den som svarat närmast till och med sista november vinner! Messa din gissning i meter, ditt namn, samt ditt telefonnummer till 0457 343 0291 senast den sista november, så är du med i tävlingen! OBS! endast mess, ej samtal. Linus Dahlblom, maskinist.

Kan en kannibal bjuda på sig själv? 050.

Så sant som det är sagt, poeten! 0457.

Alla har känt till att skatteundantaget aldrig var avsett för ompackning av trosor o kondomer. Ändå låtsas vi vara förvånade och bestörta. Naivt; i stället läge att tacka för den tid som varit. Falkögat.

Hej är det någon som behöver hundvakt eller någon fodervärd ? Är van med både stora som små hundar bor i stan men hör gärna av er då 04573438773.

I dagens läge borde alla barnlösa par som vill ha barn, adoptera. Detta oavsett sexuell läggning. Det kunde finansieras med skattemedel. Vi har för många barn i världen utan föräldrar. De små finns överallt och behöver kärlek av en vuxen! Linn. S .

Tack Åbo Underrättelser för Sjöfart och logistik Tidningen, verkligen mycket intressant läsning. Nu fick Ått något att bita i. Sjömannen.

Kämpa på IP connect. Vi är flera som tycker att det är alldeles ypperligt det ni gör och väntar med glädje på den dag som marknaden släpps fri. Givetvis till ett vettigt pris. Mvh en jomalabo.

Fertilitet, är det barnen ni tänker på ? Knappast , bara egoism , men den dagen barnen kommer med sina frågor då börjar allvaret! Mika N du har rätt . 0457.

Katrin S Östersjön blir inte renare av en massa ord, det är handling som saknas ! Ryssland och Balticum borde du ta en ordentlig dialog med ,och sluta med fiskodlingar vi får tillräckligt med fisk bara havet blir rent,allt konstgjort äter till slut opp sej själv och oss också. 0457.

Visst var Moonligts bäst.o maten var god o vi blev mätta.tack kom igen. 0457.