IFK kryssade mot Lahtis

FOTBOLL. IFK Mariehamn var på väg mot tre poäng hemma mot FC Lahti.
Men en sen kvittering gav ett kryss hemma på WHA.

Det var regnigt och blåsigt när IFK Mariehamn tog emot FC Lahti hemma på WHA under söndagskvällen.
På en svårspelad plan blev det också något av tillfälligheternas match där IFK kunde ta ledningen genom Kris Bright efter att Lahtiskeepern Jesse Joronen ramlat vid en inspark och friställt IFK:s Dever Orgill som elegant serverade Bright till 1–0.
Efter paus kvitterade Lahtis genom Jussi Länsitalo med timmen spelad – men IFK slog tillbaka och såg ut att gå mot segern när Diego Assis turligt sköt 2–1 i den 81:a matchminuten via en Lahtisförsvarare.
Men bara fyra minuter senare kom Lahtis ånyo tillbaka i matchen och kunde fastställa slutresultatet när Vini Dantas ohotad fick gå upp och nicka in 2–2.