IFK-hockey utklassade SK Iron

ISHOCKEY. – Vi borde ha gjort ännu mera mål men deras målvakt gjorde en riktigt bra match.
Det säger Marcus Englund efter gårdagens hemmamöte där IFK Mariehamns hockeyherrar utklassade SK Iron med 9-1.

SK Iron hade aldrig skuggan av en chans när man gästade Mariehamn i går för ett möte med IFK:s A-lag. Redan efter dryga minuten hade hemmalaget tagit ledningen i matchen genom Daniel Sederström som assisterades av Mats Clemes.
Det tog inte länge innan målvakten i SK Iron fick kapitulera ännu en gång. Återigen var det nämnde Sederström som backhandavslutade i bortre gaveln fram till 2-0 för IFK.
– Motståndet var inte så jättebra utan laget bestod mest av unga spelare, säger Englund.
IFK Mariehamn spelade under långa stunder ut bortalaget och spelet var stationerat i gästernas zon. Innan första perioden var till ända stod det klara 4-0 till det åländska hockeylaget.
Matchen slutade med förkrossande 9-1.