DELA

Hagström klar för ytterligare en säsong i ÅU

FOTBOLL. Monica Hagström har gjort klart med ett nytt spelaravtal med Åland United, det meddelade klubben under torsdagseftermiddagen. Avtalet sträcker sig över säsongen 2022.

21-åriga Hagström, med bakgrund i GBK från Karleby, anslöt sig till Åland United inför säsongen 2019 och har på nästan tre säsonger spelat 70 tävlingsmatcher i såväl cupen, ligan som i Women’s Champions League. Totalt har Hagström gjort 14 mål under dessa matcher.

– ”Monni” har, förutom på sina favoritpositioner i de centrala delarna av mittfältet, visat sig vara en nyttig allroundspelare och har gjort insatser såväl i ytterposition som i egenskap av ytterback, inte minst under förra veckans UWCL matcher. Hennes känsliga fot har även serverat många farliga hörnor och frisparkar, speciellt under denna pågående säsong, skriver klubben i ett pressmeddelande.

ÅU spelar nästa match i Nationella ligan nu på lördag. Då möter de åländska fotbollsdamerna FC Honka på hemmaplan i Mariehamn. Avspark sker klockan 17.00.

Tack för att du väljer Nya Åland!

Kära läsare, stort tack för förtroendet och för att du använder Nya Åland och nyan.ax för att hålla dig uppdaterad. Vi jobbar för dig men god journalistik kostar, så nu behöver vi din hjälp.

Välj belopp