DELA

Dajas fot krånglar fortfarande

FOTBOLL. I kväll möter Djurgården Malmö FF på bortaplan i Allsvenskan. Daniel ”Daja” Sjölund är fortfarande skadad och spelar inte. Frågan är om han kan spela alls i vår.
När serien började led Sjölund av en skada i höger knä som hindrade honom från spel. Just som han skulle göra comeback efter den skadan fick han en ny. Exakt vad det är för skada vet han inte själv, men smärtan kommer från hälen.
– Jag fick skadan på träning för tre till fyra veckor sedan och den bråkar fortfarande. Det är segt och frustrerande, det är något som inte är som det ska i foten, säger han till Expressen.se.
Sjölund väntar nu svar från läkare och magnetröntgen. Före han fått det vill han inte uttala sig om hur länge han blir borta från spel, men han medger att risken finns att han blir borta resten av våren.
Djurgårdens tränare Lennart Wass vill inte heller chansa med Sjölunds skada utan säger att man får bita i det sura äpplet om det är så att ålänningen inte kan spela alls under våren..
– Daniel tränar än så länge inte ens varje träning med oss och känner också själv att han inte är färdig, så det här är inte något vi behöver övertyga honom om, säger han till Fotbolldirekt.se. (ml)