IFK Mariehamns hockeydamer tog sin andra raka seger i lördagens match mot Tyresö/Hanviken.

Andra raka segern för hockeydamerna

ISHOCKEY. IFK Mariehamns ishockeydamer tog sin andra raka seger i svenska division 2 när man slog Tyresö/Hanviken Hockey 3–2.

Det var hemmalaget Tyresö/Hanviken som tog ledningen i matchen redan i första periodens andra minut.

Knappa tre och en halv minut in i andra perioden kunde IFK Mariehamns Izla Småroos kvittera 1–1 men Tyresö/Hanviken återtog ledningen knappa tio minuter senare.

I slutet av perioden kvitterade Småroos ytterligare en gång och i tredje perioden kunde IFK gå upp i ledning efter att Tilde Gullans gjort 3–2 för gästerna i den 49:e matchminuten.

IFK lyckades hålla i sin ledning och vann matchen. Segern blev den andra raka för IFK:s damer som ligger femma i tabellen om åtta lag efter fyra spelade matcher. Laget ligger på samma poäng som fyran Sollentuna HC och femman Kallhälls IF men båda lagen har bättre målskillnad och en match färre spelad var.

Nästa söndag möter IFK SK Iron Hockey på hemmais i Islandia.