DELA
Foto: Montage/Stefan Öhberg

Sista chansen rösta på din favoritålänning

Idag, fredag, är sista dagen att rösta på din favorit bland de 110 nominerade i Århundradets ålänning. Nya Ålands lekfulla tävling med anledning av Åland 100-jubileet.
Klicka här för att rösta!

Närmare 2 000 har redan röstat, men det är jämnt mellan de nominerade så varje röst har stor betydelse. Nyans läsare nominerade kandidater under hösten 2020.

Rösta genom att gå in på Nyans hemsida och klicka här och eller klicka på logon för Århundradets ålänning och följ instruktionerna.

Det går även att rösta via vykort. Skriv kandidatens namn och skicka till Århundradets ålänning, Nya Åland, PB 21, 22101 Mariehamn. Kort stämplade idag, 29 januari, godkänns.

Bland de röstande som uppger kontaktuppgifter lottar vi ut signerade exemplar av boken om Veckans Wilén. De kandidater med flest röster presenteras under våren i en artikelserie i Nya Åland.

Tack för att du väljer Nya Åland!

Kära läsare, stort tack för förtroendet och för att du använder Nya Åland och nyan.ax för att hålla dig uppdaterad. Vi jobbar för dig men god journalistik kostar, så nu behöver vi din hjälp.

Välj belopp