DELA

Misstänka plastkassar efter ytterligare inbrott i Godby

Även Smådjurkliniken har haft inbrott i helgen, inte bara Emmaus Godby som Nyan rapporterade om redan igår.

Både inbrotten ska enligt polisen ha inträffat under sena kvällen/natten mellan lördagen 1 juni och söndag 2 juni. Till Ålands smådjursklinik bröt sig någon in med våld på veterinärstationens baksida och stal flertal bärbara datorer, pengar och mediciner.

Såhär skriver polisen: Eftersom initial platsundersökning är ännu pågående så är det inte helt klarlagt vilka mediciner som tillgripits, men det finns en sannolikhet att det har tillgripits hälsovådlig medicin som kan vara farlig och medicinen skall inte brukas på något sätt!

Polisen skriver också att det finns sådant som tyder på att gärningsmannen eller gärningsmännen har använt plastkassar från Ålands smådjursklinik med tryck ”Hill´s”. Polisen har intresse om någon har sett sådan typ av plastkasse användas..

Polisen misstänker ett samband mellan inbrottet i Emmaus och inbrottet i smådjurskliniken och utreder  brotten som stöld och grov stöld.

Polisen önskar information om iakttagelser som kan ha samband med dessa brott och önskar att man tar kontakt via tipstelefon 0408479550 eller tips.aland@polisen.ax