DELA

Stallhagen har tillfällig vd

Stallhagens jakt på en ny verkställande direktör har resultat i en tjänst på konsultbasis.
Efter att nuvarande vd Stefan Blomqvist sagt upp sig, är Janne Laiho från Åbo tillförordnad vd i Stallhagen Ab. Han arbetar vid sitt bolag Dovesta Oy som Stallhagen sedan tidigare samarbetar med kring försäljning och marknadsföring mot marknaden i riket. Laiho sköter uppgifterna som vd på Åland på konsultbasis.
– Vi är glada att Janne är villig att ta över rodret en tid nu när vi expanderar på den fastländska marknaden, säger styrelseordförande Peter Grönlund i ett pressutskick.
– Vid sidan av den åländska hemmamarknaden är det finska fastlandet den viktigaste arenan för oss just nu, och det är därför bra att vi kan knyta till oss en person med god insikt och goda kontakter där.
Janne Laiho, 47, har yrkeserfarenhet från restaurang- och dryckesbranschen. Vidare är han utbildad till butler i London.
Janne Laiho är en 47-årig trebarnsfar från Åbo. Han har lång yrkeserfarenhet inom restaurang- och dryckesbranschen, och har bland annat utbildat sig till butler i London.
– Stallhagen är ett spännande bolag i en spännande fas just nu. Bolaget har erkänt bra produkter och nu finns ju också kapaciteten att producera dem. Det som gäller nu är att få fart på försäljningen utanför Åland, där vi kan hitta de försäljningsvolymer som krävs, säger Janne Laiho i samma utskick.

MALIN TILLSTRÖM

malin.tillstrom@nyan.ax