DELA

Hot och misshandel under helgnatten

Natten mellan lördag och söndag fick polisen in en anmälan om en person som blivit hotad till livet i sitt eget hem av en annan person. Det visade sig att hotet var på riktigt och polisen grep förövaren för olaga hot och en brottsanmälan registrerades. Polisen utreder saken vidare.

Strax efter klockan två på natten larmades polisen om en misshandel. En person hade blivit skallad av en annan så att blodvite uppstod. Polisen begav sig till platsen och grep en person som misstänkt för misshandel. Den som blivit utsatt för misshandeln togs omhand av ambulans för vård av den skada som uppstått. Polisen utreder händelsen.

Klockan tjugo i tre anmälde en taxi sig ha problem med en obstinat kund som vägra betala för sin resa.

– Polisen begav sig dit i hopp om att lösa situationen. Dock vägrade kunden fortfarande att betala, så denna kund fick istället en gratis resa till stan, där denna fick övernatta i en varm cell i väntan på att bli hörd i den brottsanmälan som denna lilla resa genererade, skriver Polisen i sitt pressmeddelande.

Mellan klockan 3 och 5 övervakade Polisen den allmänna ordningen och säkerheten i samband med krogstängning. Inga större missöden inträffade och de flesta var nöjda, skriver Polisen. (ns)