DELA
Foto: Jonas Edsvik

Flygturerna till Åbo utökas

Flygbolaget Air Leap inleder direkttrafik mellan Stockholm Arlanda och Åbo den 24 januari. Planen är att trafikera linjen med två dagliga tur- och retur, lunch och kväll, måndag till fredag samt en direkt flygning från Åbo till Stockholm på lördag med retur på söndag. Första turen blir den 24 januari.

Air Leap har tidigare meddelat att man ökar antalet avgångar till Mariehamn och Åbo till två dagliga tur- och retur.
Detta innebär att det totalt erbjuds fyra avgångar från Åbo till Stockholm, två direkt och två med mellanlandning i Mariehamn, och samtidigt blir det två turer till mellan Mariehamn och Åbo.

– Åbo har historiskt sett varit en viktig destination till och från Stockholm. Stockholm och Åbo har sedan pandemins utbrott stått utan direktflyg. Vi är därför glada att kunna göra den denna satsning. Tillsammans med linjen via Mariehamn kommer det nu erbjudas många avgångar som kan anpassas till anslutande flyg i Stockholm, skriver Johan Giæver Marvik, Commercial director Air Leap, i pressmeddelandet.


Tack för att du väljer Nya Åland!

Kära läsare, stort tack för förtroendet och för att du använder Nya Åland och nyan.ax för att hålla dig uppdaterad. Vi jobbar för dig men god journalistik kostar, så nu behöver vi din hjälp.

Välj belopp