DELA

WebKopia av InsMESS

Skrämmande hur redan ekonomiskt oberoende personer ”roffar” åt sig ännu mera! Tänker på ”såpan” Rederi ab Eckerö. Vill man ha kontroll över Birka för att fylla sina privata konton ännu mera? Man kan inte tro annat när man får läsa vilka enorma arvoden de vill plocka ut! 1000 €/ordförande, 7000 €/ledamot. Sen ytterligare 500 €/bevistat möte. Men det är klart, man föreslår en höjning av dividenden på 50 cent/aktie! Det borde göra dom små aktieägarna nöjda! AGENT-08.

Kan ej Folke och Co inse att dessa bumpers är trafikfarliga samt miljöskadliga och se till att de försvinner inom kort? Måste finnas andra alternativ och lösningar. Bröderna Uppgårdh, bra handlat och skrivet. Medborgare, varje gång ni skall köra över bumpers, Tuta länge och irriterande! FS.

Vid Arkens parkering, infarten till Sittkoffs parkering, Storagatan vid kyrkan, Odal (gamla Godbyvägen! Hindrar säkert Räddningsverket snöplogandet, vattenmassor sprättar ner folk, ur miljösynpunkt dåligt, kan ta död på patient i ambulans, ja, säkert finns fler helt klara orsaker Varför byta! Kommer någon på mer så messa! FS.

J-ligt nödvändigt att stå parkerad i en kurva! 0457.

Nyan! Då nu Era färgbilder inte tycks lyckas, kör då med svartvitt tills Ni löst problemet! Mvh.

Hur mycket böter fick talmannen för sin felparkering? Peter.

Trampat på någons ömma tå, eller vad? 0457.

Typiskt av Sossarna att själv lansera en kvinna för att sedan rösta på en man bara för att få sitta i LR, ingen orkar höra era bortförklaringar mer. Ni har visat vad ni går för, inget att lita på, tur att det är val snart. S=Svikare.

Ursäkta polisen att jag stod i vägen för er i Norrböle rondell men bilen hade stannat och ni hade inte behövt köra i mitt bilarsel bara därför. Vit skåpbil vid Norrbölevägen i tisdags vid 15-tiden.

Någon som har en jeep som kan användas för offroad? Hör av er till e-mailadressen: aland112@hotmail.com Offroad fantast.

040, det du skriver om turboladdning är fel. Att trycka in mer luft än vad atmosfärstrycket förmår, innebär i en trimmad Ottomotor att en större mängd bränsle måste tillföras. Detta ökar avgasmängden. Trimmade överladdade motorer har hög förbränningstemp vilket ger höga NOx-nivåer. Överladdade Ottomotorer som är trimmade har även högt B.S.F.C. vilket inte heller kan anses vara miljövänligt. A.K.

Tror cyklisterna att de får bära sig åt hur som helst? Nog har de endel skyldigheter också! 0457.

Får busschaufförer prata i telefon när de kör bussen? Skulle inte tro det! 0457.

Kära socialdemokrater! Vet ni överhuvudtaget vad ni pratar om? Fint att ni tänker på de äldre, men ni har blandat ihop begreppen ordentligt. Närståendevården utförs av närståendevårdare, inte närvårdare. Vad är närvårdarstöd och vårdnadsbidrag? Skulle kanske vara intresserad av att söka…Utblottad.

Till Air Åland, jag har privatpilotlicens och jag kan nog landa utan ils-systemet, inget problem för mej. 50 pers max så flyger jag er till Arlanda. Nybliven privatpilot.

Grill har jag och kaffe dricker jag inte, nu väntar jag med spänning på nästa erbjudande från Ålands Tidningen. 0457.

Vem äger den lilla svarta katten som stryker omkring i norra Jomalaby. Den är hungrig och rädd. Ca 1 år. Britt-Marie tel. 0457 530 0752.

040. Du höjer effekten hos en 2-liters motor med 100-500 %. I miljötermer, hur beskriver du ett A/F på 10,5-12,5 eller ett Lambda på 0,71-0,85? Utv. Tekn.

Viking Line terminalen är Mariehamns stads terminal, så Viking behöver inte skärpa sig… Ska det klagas så klaga rätt! Morrhoppan.

Du ”Beundrande böna till motorcykel 805.” Snyggaste killen på snyggaste hojen e min =) hade du varit vaksam hade du sett att det var till mig han kom mellan körningarna =) så de är nog bara för bönan att hitta någon annan att beundra nu. För min hojkille är upptagen. 040.

Vad är det för barnsligt gnäll från Air Åland om att flygplatsen förnyar sina instrument?? Varje gång som air Åland själva klantar sig så jag blivit kvar i Helsingfors så är det bara dåliga bortförklaringar. Hälsningar missnöjd kund.

Jag vill tacka alla som hjälpt och stöttat mig i mitt sökande efter en lägenhet. Ni är guld värda. Marie.

Årets första vilda korvmöte på berget ikväll, torsdag 31 kl 19. Alla upp! Välkomna! Du med Sören! 040.

Svar till "040"angående Streetrace. Racet bidrar inte till minskad olaglig racing på våra vägar! Ser ju varje vecka att många kört så de blivit av med körkortet, alldeles för fort alltså! Är både motorcyklar och bilar som kör i kapp Från Hammarland mot Gölby nästan dagligen! Hej från laglig bilist.

Lillan Michelin kopians bondbrud borde ha mörk klänning. Veteranen

MCA är ju totalt värdelöst. Nej nu blir det Ip-tv! 0457.

Dragracing/Streetracing (precis som all annan sport som kräver koncentration) handlar primärt om att ha nerverna i styr under press. Snabba/jämna reaktionstider och "stora bollar", resten är enbart en fråga om vem som har mest pengar, dvs kan köpa den kunskap som krävs. Inga pengar i världen hjälper om du inte är född med känsla och "Stora bollar". Något att tänka på innan man ger sig in i något så pass pengakrävande, dvs innan man "kör hål i plånboken". Kort sagt.. 😉

Angående sena Arkenragg – det tar ungefär till 03-03.30 innan groggen gjort tjejerna snygga därav de sena raggförsöken. 0400.

Elitloppsresebiljetten for all världens väg, tydligen! Nån mer värd fick väl den men shitt desamma! Bortglömd underklass!