DELA

WebKopia av InsMESS

Det verkar som om hantlangarna som sitter häktade för rånet valde fel polare. Blåst på det mesta av sekinerna. Jo jag tackar, det finns ingen heder i dagens rånare. Förresten har jag hört att en del av bytet ligger nergrävt i en lada på Åland. KE HUD FLE.

Jag i vinröda BMWn/blåa eller vita skåpet är singel och heter Mia! Sluta messa nyan, kom fram och prata istället! 0400.

Jessie i den gröna Opeln. Vad söt du är! Träffas? Puss.

Jätteroligt Milla. Skaffa ett liv. Du vet att jag har hittat mitt livs kärlek redan, Simon såklart. Jessie.

Killen som går på yrkes vpt 2 och heter David, vad söt du är! Singel? Kramar.

Till singelkillen! Stämmer, Mia är singel, går på yrkes, 21år, kör vinröd BMW, bor i Saltvik, har ca 37 i skostorlek, är svårfångad och supersöt! Något mer du vill veta? Ü En som vet.

Jag söker sommarjobb i stil med jordgubbsplockning, eller något annat som du behöver hjälp med. Ring eller messa 040 557 86 26.

Vem är den snygga killen som jobbar på Esso? Han kör en gul/vit gammal Opel. Jag är kär.

Bp-tanten äger stort haha 🙂 040.

Upphittad plånbok i Kalmarnäs busshållplats, kom och hämta!! Bp-tanten (som är bäst).

Hör du KE HUD FLE. Kan du sluta skicka in en massa skit. När du inte har någon som helst aning om vad du skriver. Folk kan ta illa upp. Du är en bara en gammal finströmare/IFKare, som helt enkelt kanske inte har allt rätt i huvudet. Den rutinerade:)

Det känns verkligen torrt att inte Tekniska nämnden tog den nya golfbanan, som Dennis Jansson hade som förslag. Svagt att inte våga satsa nytt! Bling bling.

Undrar om Posten anställer bara dyslektiker, för postutdelning på landet? De hjälper inte ens att man skriver O.B.S. adressen och returnerar eller att man ringer ansvarig personal, man får samma felaktiga post ändå i lådan. Jag tror de behövs personalbyte nu. Skärpning tack. Hälsningar från en missnöjd adressat!

Festligan unga på nytt! Tack för en trevlig fest.De där gjorde ni bra tycker vi inbjudna från Hammarlandsligan. 040.

Misedikten fin, hamnade i Ninas deponin. Tomma tunnor älskas mest, det vet Nina bäst. 0457.

Vilken härlig golfbana Dennis, men den är väl för svår för det gamla elitgänget från den rivna banan, därför får du nej till dina planer. 040.

Nej Eckerö, skick den där Blomqvist hem igen till Svedala och nyanställ vd förrän det är för sent. Före detta eckeröresenär.

Hövding Lindbäcks valkampanj inför riksdagsvalet -11 har inte börjat bra. Först slant tungan i språkdebatten och nu sätter han käppar i hjulet för ett bland de folkkäraste evenemangen – vikingamarknaden. Lödver.

Till XL: Alla är fina och bra, det enda du måste göra är att skaffa självförtroende. Och om personer inte kan ta dej för ditt inre så kan dom DRA!! En tjej.

Mariehamns stad är ju helt sjuka i huvudet! Låt Dennis bygga sin minigolfbana. Han försöker verkligen fixa aktiviteter på den här holmen. Och sen får han bara skit för det! Jag hejar på dej Dennis.

Jag tror nog jag menar ägaren till Hondan 😉 är hon singel? 0400.

Bra sagt Patrik Landell. Håller fullständigt med dig om att Dennis särbehandlas. Han är en vuxen karl som borde ta ansvar som alla andra egenföretagare. 040.

Mise, 5 gånger körde ni förbi min sopis, 6:e gången tog ni den. Är Ringvägen så stor att ni måste köra 6 rundor på tisdagmorgnarna??? Bättre organisation.

Singelkillen! Låt flickan i BMW:n vara! Du är nog för ful för henne endå! Galningen.

Tack Patrik Landell för en otroligt sann insändare. Jag kunde inte sagt det bättre själv. En viss herr Sundman sa en gång att D J borde ha en egen lagstiftning som bara gäller honom. Det verkar som han blivit bönhörd… Ska bli intressant och se hur alla anhängare ska ändra beslut för att förverkliga och sedan finansiera Janssons nästa projekt – golfen. Till staden: kan ni inte införa en valfri del av skatten – en Dennis-skatt? Då skulle man få välja själv om man vill vara med och finansiera hans verksamhet eller inte. Trött skattebetalare.

Tack Mi-import! Ni har besparat oss utgiften för två nya toalettstolar. Det fungerade faktiskt!

Till XL: Vilken rätt har du att säga om en som är 35 år äldre "tyvärr inget för mig", när du anser det vara fel när andra säger det samma om XL:are? Dig kunde man ju anklaga för åldersrasism :-). Var glad för att du inte är både fet och gammal! 48 år, färdig för nackskott?

Du som bokade Wilbur Smith ”När lejonen äter” kan du kontakta biblioteket igen! Tappade ditt lånenummer.

Vilket liv om minigolfen. Skulle jag vilja bygga en bana köpte jag mark först, sökte byggnadslov sedan och bygger. Dennis har ju mark till banan redan. Bygg banan i Mariepark då. Rockoff ska ju ner på Torget och flytten är betald, med skattemedel. Nog nu.

Sälen i Norrby har jag haft sällskap av hela hösten och vintern den har ätit upp 90 % av fångsten man har bara rester av fisken kvar på näten. Fiskaren i Norrby.

Efter 55 år försvann mitt röksug, sådär, bara! Så ta tillfället när det kommer! Mvh!

Bäste Nina F, angående din ledare 23.5. E.N käkade segermiddag kort efter valet med sina sponsorer och supportrar. Förvånande att du inte vet vilka! Du vet kanske men vill ha bekräftat? Oavsett pengaregn så är hon bara en av 200 och lär föga kunna påverka i något enskilt åländskt företags intressen. För de struntsummor i sammanhanget har hon knappast några betänkligheter i sitt agerande. Som tjänsteman hade hon i alla fall inte det med större? Eller varför måste hon lagstiftas bort? Det är en intressantare fråga som utredd i offentlighet knappast gett riksdagsplats? Icke sponsor.

Du "Sopa rent". Nu är det ju så att Finland är tvåspråkigt, medan Åland fortfarande är enspråkigt svenskt. Du kan ju räkna ut själv. Ålänning och finlandssvensk.

Alla besökare till Gullåsen tänk på att parkeringarna med röda lappar är hyrda av personalen. Låt dem vara!

Motorbanan. Moderna fordon utvecklas hos tillverkarnas egna testanläggningar, inte olika motorbanor. Det arbete som bedrivs numera vad gäller framtidens fordon har inget med racing att göra, det är totalt andra tekniska lösningar man jobbar med. Biltillverkarnas "egna" tävlingsfordon, utvecklas till 95 % av helt privata företag som inte behöver bekymra sig över miljökrav. Utv. Tekn.

Prinsessa – Cafe Bönan man är inte singel! 040.

Toni Hiltunen singel? Ewelina i 8 a.

Finns det någon som vet vad konkurshuset norr om Arken ska användas till? Lr, ska våra skattepengar ännu en gång eldas åt kråkorna? 040.

Till alla människor som parkerar på Gullåsen, se efter att ni inte står på en förhyrd och reserverad parkeringsplats. 0457.

Den stora uhg-hövdingen har talat, rör inte Vikingabyn i Saltvik! Lägg inte näsan i blöt där det inte behövs. KE HUD FLE.

Till er som handhar Vikingabyn, mera sittplatser. Grilla hela lamm och smågrisar, mera vikingamat och mindre hamburgare. KE HUD FLE.

I ärlighetens namn jag har inte varit otrogen Nyans nättidning, läser jag varje dag och gratis, det du J.P. KE HUD FLE.

Nu börjar jag ledsna på att jaga dessa förbenade mördarsniglar. Plockar ca 30 st om dagen och dränker dem i saltlake. Grannen har ännu fler av dessa odjur. Var och när kom dessa slemdjur till Åland? Snigeljagare i Finström.