DELA

Tack för informationen

Angående vägar i skärgården. Tack Stig Janson för intresset att svara. Bättre sent än aldrig. Frågade de högsta ansvariga lantrådet och infrastrukturministern också men dessa har sina Almedalar och Osloresor att tänka på. Vi i skärgården är inte nöjda med ÅAK MJOG med inblandad ABT. Vi vill ha sån asfalt som på Sunds slätten som turisterna kan åka inlines på utan att få mjölksyra i benen.Kan man tänka sej en sån bokstavskombination EDBTS? ENDAST DET BÄSTA TILL SKÄRGÅRDEN.

Det är den enda o bästa skärgård vi har o den ska vi sköta om på bästa sätt eller hur? Trafikavdelningens rederienhet gör ju allt för att förstöra och tömma skärgården på arbetsplatser och i förlängningen innevånare. Tidtabeller ber man om synpunkter på. Bryr man sej i dessa synpunkter . Nej.Man vill privatisera. Det kommer ett utomåländskt rederi som inte tar besättningen med. Eller så tar man dom för att sen ge dom sparken. Vart far skattepengarna från besättning arna? Vart far arbetsplatserna från skärgården?

Man kan ju inte tro att dessa högtflygande två damer bott eller någonsin älskat sin skärgård. Nej absolut inte om dom medverkar till denna nermontering av våra vackra holmar o skär med folk o allt. Detta är diskriminering av folkgrupp i högsta grad med allt vad det innebär. Det är dessutom straffbar handling juridiskt. Mycket ledsamt .Ge oss skärgårdsbor något att glädja oss över .
Kurre i Åva