DELA

Replik till tisdagens ledare – ett angrepp på mig

Jag är en privatperson och skylten har ingen koppling till nån grupp eller har gjorts i namn av nån grupp. Det är mina egna privata åsikter som inspirerats och stöds av vad Förintelseöverlevaren Vera Sharav har uttryckt i många intervjuer.

Kanske skylten hade varit ännu mera lyckad om det hade ett rött kryss över sprutkorset som i en förbudsskylt. Tydligen är det ganska många som inte kan läsa skyltar med text, ­även korta ord som STOP!!!, fattas ibland inte av alla, utan de tycks behöva tolkningshjälp.

Jag utnyttjar här bara min rätt till yttrandefrihet och jag protesterar med mina skyltar mot fascism och mot de experimentella covidinjektionerna, mot covidpass, och mot ett vaxxpassamhälle! Mot Social Credit Samhälle (som i China), Agenda 2030, Klaus Schwabs World Economic Forum’s Great Reset agenda, med mera.

Kan skylten bredvid verkligen misstolkas?

Jag höjer rösten för yttrandefrihet som Nya Åland och tidningen Åland inskränker precis som de vill och genom att ni hela tiden enbart släppa vinklade påståenden/ reklam om “säkra” och “effektiva” vaccinationer som faktiskt är mRNA-genterapier, när de är allt annat än säkra och effektiva! Även THL erkänner nuförtiden att du som “vaxxad” kan insjukna och smitta andra “vaxxade” eller “ovaxxade”. Det måste du som “vaxxad” som trodde du var skyddad, erkänna nu att även du kan insjukna och dö av sjukdomen Covid19 (även om forskaren Dr John Ioannidis i en vetenskaplig artikel publicerad i European Journal of Clinical Investigation den 7 oktober 2020 skriver att den globala dödligheten efter infektion är mellan 0,15 och 0,20).

Varför blundar ni för det?

Jag vill höja rösten för Vera Sharav, Förintelseöverlevare, som har ägnat sitt liv till människors medicinska rättigheter.

I tyska coronaundersökningskommitten (Corona Ausschuss, som i två år intervjuat hundratals experter inom medicin, ekonomi, psykologi, juridik med mera från hela världen angående vad den här så kallade pandemin innebär), intervjuas Sharav av några kända tyska advokater, bland annat Dr. Reiner Füllmich, konsumentsrättadvokat, som var med i rättegångarna mot både Deutsche Bank och Volkswagen (med sin Dieselskandal) där de dömdes till mångmiljardstraff.

Sharav säger att hon aldrig i sitt liv trodde att hon och mänskligheten skulle på nytt utsättas för samma fascistiska tendenser som uppkom under Nazityskland-tiden, med världskänt resultat.

I det sammanhanget vill jag påminna om ännu gällande Nürnbergkoden som uppkom efter nazisträttegångarna 1947: Här slogs bland annat fast att informerat samtycke krävs, att forskningen skall ha goda konsekvenser för samhället och att riskerna för försökspersoner skall minimeras. Det framhölls att varje deltagare har rätt att när som helst avbryta sitt deltagande i ett experiment och att den som leder ett sådant skall avbryta det om det verkar troligt att en deltagare skadas. Googla och läs hela kodexen!

Också värt att komma ihåg: Helsingforsdeklarationen! Eller Europeiska Unionens stadga om de grundläggande rättigheterna, vilket betyder att man begår ett lagbrott om man inte informerar om att dessa vacciner är ett experiment och ännu är del av pågående studier som inte slutförts, i vissa fall inte förrän 2023 (dessa mRNA sprutor har enligt Europeiska Läkemedelsmyndigheten bara villkorligt försäljningstillstånd), och sedan berättar om för och nackdelar, det vill säga vilka farliga biverkningar det eventuellt kan medföra. Det betyder inte enbart ont i armen där man stuckits eller lite huvudvärk och feber, vilket är det man vanligen får höra!

Dessa rättigheter till informerat samtycke hotas nu på Åland när friska hälsovårdare och andra i befolkningen hotas med att förlora sina jobb när de inte vill delta i detta farliga medicinska experiment med mRNA genterapier (redaktionell fotnot: de vacciner som fått ett villkorligt godkännande övervakas noga genom EU:s system för läkemedelsövervakning, på samma sätt som görs med alla läkemedel. När det gäller vacciner mot covid-19 måste säkerhetsrapporter lämnas in varje månad). Dessa marknadsförs via och av tidningen Åland och Nya Åland, åländska radiostationer, läkare, ÅHS, landskapsregeringen, med flera, trots att de har visat sig vara varken säkra eller effektiva utan helt tvärtom!

Även barn vaccineras med dessa sprutor, trots att flera läkare medger att barn i princip har närmast noll risk att dö i covid-19! Varför då envisas med att vaxxa barn? Däremot löper de större risk för biverkningar än vuxna gör (exempelvis hjärtmuskelinflammation).

Kan vi, vill vi, verkligen lita på vaxxtillverkare som Pfizer (BionTech) som upprepade gånger har dömts till mångmiljardstraff för lögn och forskningsfusk kring sina läkemedel och vacciner? Den som vill veta mer om rapporter om misstänkta dödsfall och biverkningar efter vaccinering kan titta på Europeiska läkemedelsmyndighetens databas EudraVigilance.

Läkaren och vaccinforskaren Dr. Robert Malone, som var en av de första med att utforska mRNA-teknologin för vacciner, är mycket kritisk mot dessa sprutor på grund av egna biverkningar efter andra dosen, som han enligt honom själv inte hade överlevt utan läkarhjälp. Han har sedan dess höjt sin röst via bland annat Telegram att det är nånting som inte stämmer här.

Hans twitterkonto, liksom hans linkedinkonto har raderats/censurerats för att han inte följer det ni kallar för “vetenskaplig konsensus”. Vetenskap med konsensus är ingen vetenskap, då detta skulle leda till att utvecklingen avstannar eftersom ingen skulle få visa upp nygamla eller nya fynd som strider mot denna konsensus! Vetenskap lever av öppen debatt och utbyte av data och fakta, bevisföring och motbevisföring. Inte genom konsensus och likriktning som hämmar all utveckling.

ROBERT AMMICHT

Tack för att du väljer Nya Åland!

Kära läsare, stort tack för förtroendet och för att du använder Nya Åland och nyan.ax för att hålla dig uppdaterad. Vi jobbar för dig men god journalistik kostar, så nu behöver vi din hjälp.

Välj belopp