DELA

Räcker inte en ursäkt?

Det är synnerligen allvarligt när någon hängs ut i media för något man kanske har gjort mot andra utan att dom som utsatts för det som personen i fråga säga har gjort om dom ens träder fram med namn så att den utpekade som vi alla vet vem är på Åland och till och med i riket tack vare, eller på grund av en stor tidning där för mej personligen så har jag svårt att tänka mej att personen i fråga är skyldig till det som påstås. Men nu är det för sent, personen har fått lämna sina uppdrag inom en kulturgren på Åland som varit hans liv och kan knappast visa sej ute. Det är synnerligen olyckligt för personen i fråga. Personligen så har jag svårt att tro att denna någon skulle ha menat något illa med sina kindpussar och kramar. Det gör vi även i min familj mot våra vänner och bekanta och kan inte först vad felet är med det?

Visst man har rätt att slippa känna sej kränkt av någon men det måste väl finnas gränser och personen i fråga har ju bett om om ursäkt och det verkar inte räcka med han har sagt. Vad skall han göra för att sona det han gjort?

RÄTT SKALL VARA RÄTT

Tack för att du väljer Nya Åland!

Kära läsare, stort tack för förtroendet och för att du använder Nya Åland och nyan.ax för att hålla dig uppdaterad. Vi jobbar för dig men god journalistik kostar, så nu behöver vi din hjälp.

Välj belopp