DELA

Mess torsdag

Pippi! Jag älskar dig mest. Nalle.

Kurre i Jurmo har du inget vettigare att göra än att skicka mess? Blir det någon busslinje snart vi vill boka. 040.

Du som tog mina vita/beiga pumaskor stl.38 från Avancia tisdag 13.2 mellan 16.30-17.30, var snäll och lämna tillbaka dem dit! Sandra.

Får är inte människor. Däremot kan människor vara som får… 0457.

Krockade Sierran i Kalmarnäs, är den till salu? 0457.

Var i Finström smyger den där fönstertittarn? Skulle vara bra att veta, för då kan man dra för gardinen. Obehagligt.

Ulla Eriksson är världens bästa mamma! 040.

Enl tidningen Åland 13.2 angående största ladugården på Åland så finns en vindtät plastgardin som går att rulla upp under sommarhalvåret! På tal om att köpa åländsk mjölk för att djuren vistas större delen av året ute. Glöm solen, nöj dig med en plastgardin.

Valentines poker i morgon på Paf casino. De behöver söta brudar;)bara att ställa upp tjejer=) 040.

040! Vilka av våra tidigare riksdagsmän har klarat finskan? 0457.

Marksänd digiteve 208.15 €/år med närmare 90 kanaler i Finland, 200.00 €/år på Åland för 8 kanaler. Ålänning, känn dig lurad. ”?”

Branden på Parkgatan kunde ha undvikits om erfaren personal från Missbrukarvården varit på plats dygnet runt året om. Sällan var brandkåren till Andreashemmet, där var missbrukarna trygga och lugna med erfaren mycket duktig handledare/personal på plats. Skall en till dö innan myndigheter reagerar? Orolig fd missbrukare.

0400…Satt du på läktaren eller? Haha, där kan du stanna med, så patetiskt! Tomma tunnor skramlar mest…

Tack för alla råd angående ADHD. Det värsta är att man aldrig vet när man får lugnt på kvällen. Ska ringa dig med pojken men måste veta hur sent kan jag ringa? Uppfostrad så att man inte ringer någon efter 22.00. Och det är inte alltid lugnt före det. Trötta mamman.

Finns det någonstans man kan köpa kitewing-utrustning på Åland eller måste man handla i Sweden som vanligt? 0400.

Kan inte glömma dig sedan vi var på Arken på fredagen. Du är söt, vacker, sexig, rolig och intelligent fast du låtsas vara bara fjantig. Vill gärna träffa dig igen, vi skildes åt alltför tidigt… ”?”

Högg upp en vak i isen på Markusbölefjärden, hoppade i och svalkade mig när jag hade skidtränat från Geta. KE HUD FLE.

Inget salt på vägarna! Tack Runar för en vettig insändare. Eftersom man i Sverige har mer erfarenhet av vägsalt så har jag studerat deras trafikforum. Det är rätt självklart: Rostiga bilar= Icke trafiksäkra bilar.

Varför sandar inte ägaren till Styrmansgatan 17 gården över allt, har varit nära att halka flera gånger. Hyresgäst.

Ca. 20-30 personer som är miljöaktiva på Åland är även intressenter i Åland Ring AB. Trovärdigt? J.K.

Hallå alla som kör söderut på Ålandsvägen och ska till Storagatan, ni ska väl inte blinka vänster före Norra Esplanadgatan heller? Nära krock!

Nog borde man salta och det rejält, min Austin A40 -62 är spårkänslig på sträckan Grisböle-Mariehamn. Tar energi från jobbet att varva ner på grund av våra usla vägar. Styrfrid.

Babsan är den enda erfarna åländska kompetenta kandidaten till riksdagen. Ålänningar! Rösta på henne. 040.

Den åländska borgerliga alliansen sprack innan den ens hann till startlinjen. Hujedamej det blir inte till någonting med sådana i riksdagen. 0400.

Till 0400: Om Rockoff är ditt liv borde du kanske skaffa ett själv. Rockoff ska vara någonstans där det har rum att växa till en riktig festival. Och alla har inte nån j…a sommarstuga. 0457.

Kör hårt Martin, Camilla, Kaj och Barbro! Ni är bäst! 0457.

0400…sot är inget ”dött” material. Sot kan innehålla vilka kemiska ämnen som helst, som kan brinna, exempelvis kan sot innehålla rätt mycket kolväten som är mycket eldfarligt. Utv. tekn.

Klart vi ska ha det stoet! Jag kallas hingsten. Grrr.

Du äckelgubbe som sprang och tafsade och kände på tjejer här och där på Arken senaste helgen, varning. Grim.

Ok, det var supergulligt i början, men börjar inte Jughurta låta lite desperat och besatt av Xena/J nu…? Börjar ju låta läskigt nästan. 0457.

Rockoff till Ämnäs på åkrarna vid gamla Godbyvägen, alla tanter behöver det dom tycker om Rockoff. 0457.

Vad gör man när motgångarna blir för många? Vad gör man dagen man står på gatan utan stöd från någon? Vad gör man när man står på sina bara ben utan mat för dagen.. Och ber om den hjälpen man är berättigad? Men ingen hjälp finns. En efter en lämnar jorden utan hjälp och liksom jag stått på gatan i så många månader. Utan lycka och utan tak över huvudet, med ett handikapp som ingen kan bemästra. Kärleken och livet jag en gång bad om och önskade så hårt mörknar bara mera och mera. Den dagen då jag inte finns ska staten få betala, Åland och dessa myndigheter ska få betala för ett liv dom tagit bort. En som inte orkar.

Smal-lyckligt ovetande. Tjock-olyckligt vetande. 0457.

Sluta nu med alla negativa mess om A W! Det luktar avund. Det han har, har han jobbat ihop själv. 0457.

Du som skriver att alla vill ha el från kärnkraft: Fel! Vi är fler än du tror som inte vill ha det. Just för radioaktivitet och tungmetaller. Läs & lär.

Vem är den där j…a Valentin? Singel? 050.

Stadsstänger på bredare bas!!! Nu får fiolerna fett baskomp i midsommar med andra ord!? 050.

Du ska må bra, jag såg att hon såg vad du gjorde men det var jag som såg mest… Sluta med allt strunt och lev livet… Den enda som tycker synd om henne.

Tja… Rickard ären söt liten NLG.. MVH Du vet vem.

Kurre i Jurmo: Sök på nätet på orden ‘palmgren’ och ‘kalkflis’. Då kan du läsa om hur man på Gotland sänkt olycksantalet sen man slutade salta 1980. Läs vad vägverket säger där om salt, rostkostnader mm. Och du… min galla är bortopererad. H: Anonym (yrkeschaufför) som kan köra.

Varför inte bygga om gamla stenkrossen på Lotsberget och flytta Rockoff dit. Scenen i tunnan och ingen blir störd… Bara ett förslag. 040.

Patrick Sellman, du skrev att företagen betalar pyramidprovisionen. Det finns inga snabba pengar – bara lycksökare. Tro bort. Se på gold quest, am way, herbalife, 4x mfl. Ingen tror jag finns kvar på Åland. En som lärt av andras misstag.