DELA

KonkursKuben passande namn

I faderns, sonens och den heliga andens namn döper jag dig till KonkursKuben, Amen. Självfallet så menar jag KK-huset. Må lycka och välgång följa dig på färden.
Nu vill våra beslutsfattare bygga ett Ribacka till, ett lager fast de redan har lager som står outnyttjat på samma tomt.
En annan fiffikus vill bygga ett till KK-hus.
Paf siktar högt, men jag tycker att Pafs kunder går ner i åldrar.
Ålands landskapsregering annonserar, Sakta farten, fast de inte ens har styrfart.

Mises misstag är så stora att de borde kompostera hela skiten. Inte startar man före man har kundregister. Men lura oss att köpa olika kompostkärl och sortera, ändå blandar de alltsammans. Kanske tar de även betalt för sorteringen. Sopdirektörer är inte bättre än vanliga direktörer.
Misstag kan hända i lagstiftningen säger rondell-Runar. Om så är fallet då är det onödigt med dyra jurister.
Talar man om biverkningar med mediciner som läkare skrivit då reagerar de inte ens.

En annan kverulant vill förlänga patientköerna genom att försöka begränsa läkarnas privata praktiker. Genom dylika påhopp vantrivs läkare och lämna orten.
Med hjälp av kronofogden driver ÅHS in patientavgifterna á 18 euro. Patienten som inte har råd med avgiften har säkert inte råd med medicinen, heller inte med återbesök.
Avvecklar man maten istället för utvecklar då är det klart som korvspad att man måste lägga upp och lägga ner turer. Det hejdlösa supande på nattbåtarna lockar inte vanligt folk heller inte transporterande av ruttet matavfall som luktar pyton.
Erik ”Säljis” Ahlström