Storseger för IF Fram 1 i finalen

INNEBANDY. IF Fram 1 vann Åländska Cupen i innebandy.
Det efter vinst med 6–2 i finalen mot Strandnäs.
– Rätt lag vann, säger lagkaptenen Gustav Mörn.
IF Fram 1 gick upp i en 2–0-ledning i den första perioden efter mål av Marcus Lindholm och Pontus Danielsson. I början av den andra perioden reducerade Isak Kavander. Ett mål som såg ut att kunna skapa lite nerv i matchen.
Men knappt en halvminut senare hade Kenny Lindqvist utökat ledningen till 3–1, och IF Fram kunde till slut vinna matchen med 6–2.
Lagkaptenen Gustav Mörn spelade en avgörande roll för sitt IF Fram med ett mål och två assist.
– Det känns bra. Det är alltid speciellt med cuper. Det är korta och intensiva matcher och det gäller att få grepp om dem direkt, och det tycker jag att vi har fått genomgående under hela turneringen. Rätt lag vann, säger han.
Mål: Strandnäs: Isak Kavander, Tobias Sjöblom. IF Fram 1: Pontus Danielsson 2, Kenny Lindqvist 2, Marcus Lindholm, Gustav Mörn.