DIVISION III
FC Boda 0
SIFFK 4
FOTBOLL.
SIFFK, förstärkta med bland annat Mate Dujilo och Johan Carlsson från IFK Mariehamn, besegrade tabellfyran FC Boda på bortaplan i Kimito i lördags. Matchen slutade 4–0 i ålänningarnas favör.
SIFFK:s två första mål gjordes av Rezgar Amani som hittade rätt i matchens 35:e och 50:e minut. Vid det andra målet assisterades Amani fint av Samuel Fagerholm.
I den 82:a minuten gjorde Marcus Danermo 3–0 medan Dujilo avslutade målskyttet tre minuter senare genom att nicka in en hörna.
– Vi gjorde en riktigt bra match, en av de bästa för säsongen. Försvarsmässigt var det den bästa, säger tränaren Rickard Dahlén om matchen.
Segern innebär för SIFFK:s del att laget tog sig upp över kvalstrecket och nu befinner sig på en niondeplats i tabellen.