DIVISION III
HAMMARLANDS IK 2
LIETO 0
FOTBOLL.
Hammarlands IK tog en välbehövlig seger när laget i lördags gästades av Liedon Pallo från Lundo. Hemmalaget vann med 2–0 efter att Kim Lågland gjort 1–0 redan i inledningen av matchen.
Under den första halvleken skapade HIK flera chanser men några fler mål blev det inte.
I den andra halvleken kom gästerna tillbaka och pressade stundvis HIK. Halvlekens enda mål gjordes dock av Christoffer Perjus som punkterade matchen när han satte 2–0 på straff i slutminuterna.
– Det var en rättvis seger, säger HIK:s assisterande tränare Jan Hansson som tycker att HIK borde ha gjort ett par mål till under den första halvleken.
I och med segern passerade HIK Liedon Pallo i tabellen och tog sig upp på en åttondeplats. (mp)