DELA

Paf satsar på direktspel på sport

SPEL. Åländska spelbolaget Paf har tecknat avtal med oddsleverantören Unibet. Det innebär att Paf kan erbjuda ”livebetting”, det vill säga direktspel på sport- och nöjesobjekt, senast från och med december 2010.
– Paf blir därmed den första kunden till Unibet, som startar en business-to-business-verksamhet, skriver Paf i ett pressmeddelande.
Förutom livebetting kan Paf även erbjuda poolspel liknande ”Bomben” hos Svenska spel och ”Moniveto” hos Veikkaus. Dessutom ingår oddssättning på traditionella sportspel.
– Paf ska växa internationellt och för att vi ska vara framgångsrika behöver Paf.com ha marknadens bästa vadslagningserbjudande. Genom samarbetet får vi tillgång den senaste teknologin på marknaden, säger Thomas Lundberg, direktör för affärsområdet Paf.com.
I pressmeddelandet skriver man också att beslutet föregicks av en noggrann utredning kring möjliga alternativ för att stärka Pafs vadslagningserbjudande.
– Den nya plattformen syftar till att stärka Pafs konkurrenskraft och är ett viktigt steg i den internationella strategin, skriver man. (ml)