DELA

IFK hemmaspelar mot Bälinge

BORDTENNIS. IFK Mariehamn möter på lördag Bälinge IF i Idrottsgården. Ett motstånd som IFK slog borta i premiären i oktober med 8-4. Harry Lindqvist medger dock att den berömda turen fanns med Grönvitt då.
– Vi hade lite flyt mot dem senast. De är ett bra lag och hade två av sina bästa spelare borta när vi mötte dem. Det blir nog riktigt tufft i helgen, det beror lite på vilka spelare Bälinge ställer upp med, säger Lindqvist.
Pingisfyran är otroligt jämn, mellan de sex första lagen skiljer bara tre poäng, bara BTK Telje är avsågat på noll poäng. Serien packades ihop rejält efter att ett lag drog sig ur serien. Otur för IFK som hade plockat fyra poäng mot det motståndet. En jämn serie alltså och Lindqvist ser fram emot vårens spel.
– Matchen på lördag kan bli en rysare och fortsättningen på serien blir spännande. Vi har tre hemmamatcher i rad och det bäddar för att vi kan ställa upp med vårt starkaste manskap, säger Harry.
Till lördagens match ställer IFK Mariehamn upp med Lindqvist, Johan Pettersson, Jim Bergbo och Khashayar Shoaei. Matchen startar klockan 14.00. (ds)