IF Fram krossade jumbon

FOTBOLL. Det var spel mot ett mål när IF Fram tog emot tabelljumbon Tobo/Örbyhus på Rangsby stadion i lördags. Redan i halvtid var ställningen 5–0 och innan matchen var slut hade hemmalaget gjort ytterligare tre mål.  Målkalaset började i den sjunde minuten. Alexander Sandholm lobbade bollen över gästernas målvakt, tog emot den bakom honom och rullade in den i mål. Tio minuter senare satte han sitt andra mål för dagen, framspelad av Daniel Eriksson. I 33:e minuten slog Janne Bruhn in trean på en hörna, kort därefter lobbade Kim Karlsson in fyran och med fem minuter kvar till paus satte Pontus Danielsson femman på pass av Dennis Isaksson.
– Första halvlek var en av det bästa på Rangsby stadion på många år, skriver IF Fram på sin hemsida.
Andra halvlek bjöd på tre mål till. Daniel Blomster, Pontus Danielsson och André Österlund gjorde varsitt mål och matchen slutade 8–0.
Segern innebär att IF Fram ligger kvar på andra plats i tabellen med tre poäng upp till serieledarna Tierp. (ml)