BK NGD besegrade RuNu…

INNEBANDY. Gästerna hade inte mycket att säga till och BK NGD vann över RuNu med klara 3-0.
Hemmalaget satte 1-0 i första perioden då Sandra Vesterlund assisterade Mikaela Lindholm.
– Vi började lite knackigt men spelade upp oss efterhand. Dessutom har vi blivit bättre på att ta skott, säger Lindholm.

Orken tröt
Den andra perioden var snarlik den första där RuNu sporadiskt försökte skapa någonting som skulle kunna liknas vid en målchans. Istället gick NGD fram till 2-0 och än en gång var det firma Vesterlund och Lindholm som låg bakom målet.
Lindholm sprätte in bollen på pass av Vesterlund och det märktes att RuNu inte orkade i NGD:s tempo.
Matchens sista period bjöd på ett mål till och återigen var det NGD som producerade. Maria Fredrikson hittade rätt på pass av Mikaela Lindholm och matchen slutade 3-0 till åländskorna.
Nästa lördag väntar topplaget SBS Wirmo hemma i Baltichallen.