Storvreta första lag till semi

INNEBANDY. Storvreta är som första lag klart för semifinal efter att ha besegrat IBK Dalen med 5-4 efter förlängning i söndags. Hannes Öhman noterades för ett mål och en målgivande passning.
Storvreta är klara för semifinal efter en rejäl vändning borta mot IBK Dalen i söndags. Umeålaget ledde med 4-2 då mindre än tre minuter återstod av matchen. Först reducerade Staffan Jacobsson innan Mika Kohonen, på pass av Hannes Öhman, kvitterade till 4-4 då det stod 18.04 på matchuret i sista perioden. Och i förlängningen klev Storvretas Joel Kanebjörk fram och avgjorde.
Öhman återfanns även i målprotokollet. Ålänningen gav Storvreta ledningen med 1-0 i första perioden efter ett frislag.

AIK eller Täby
Därmed vann Storvreta kvartsfinalserien med 3-1 och är första lag som är klart för semifinal. I semi väntar vinnaren av AIK och Caperio/Täby där överraskande mästarlaget ”Gnaget” ligger under med 2-1 i matcher.
– Jag vet att det kommer att bli AIK i semifinalen. De kommer att vända mot Täby. Fan vad skoj det ska bli, säger Storvretas kapten Örjan Skogström till innebandymagasinet.se.