DELA

Stjärnspäckat vid bordet i Pafs välgörenhetspoker

Svenska beachvolleystjärnan Hannes Brinkborg vann Paf Charity Poker som avgjordes på hotell Arkipelag i samband med beachvolleyturneringen Paf Open.
Det var ett stjärnspäckat startfält
Efter tufft spel mellan flera av världens största beachvolleystjärnor, pokerproffs och ishockeyns demontränare var det till slut landslagsmannen Hannes Brinkborg som tog hem segern och 10.000 kronor att donera till välgörenhet, berättar Paf i ett pressmeddelande, som fortsätter:
Det fanns flera matcher i matchen när Pafs välgörenhetspoker avgjordes. Curre Lundmark gick en tuff strid med den andra demontränaren i ishockey, Curre Lindström. Redan under presentationerna munhöggs de goda vännerna, och gliringarna fortsatte hela kvällen.
– Att slå Curre Lundmark har ju aldrig varit särskilt svårt, och det kommer det inte vara i kväll heller, sa en självsäker Curre Lindström inför turneringen.
Curre Lundmark gick hela vägen fram till heads up mot landslagspelaren i beachvolley Hannes Brinkborg. Hannes hade på vägen slagit ut beachvolleykollegorna Tora Hansson och Björn Berg, och man mot man mot Curre var det Hannes som var starkast.
– Känns kanon! Jag har sett mycket poker, så jag trodde att jag bara var en hyfsad teoretiker, men det visade sig att det gick bra i praktiken också, sa en glad Hannes Brinkborg.
Läs mer i måndagens Nya Åland!