DELA
Foto: Privat

Sanni Ojanen förlänger med ÅU

Åland Uniteds mittback Sanni Ojanen har skrivit på avtal med ÅU även för nästa säsong, med option för 2023. Det meddelar ÅU i ett pressmeddelande.

Sanni Ojanen spelar första säsongen med ÅU i år, efter spel i Ilves. Nu har hon bestämt sig för att fortsätta i den åländska matchdräkten. Mikael Virta från ÅU skriver i pressmeddelandet att Sanni Ojanen spelat varenda minut hittills i både cupen och Nationella ligan och att hon kan anses vara en av de mest lovande mittbackarna i landet. Hon är också med i Finlands U23-landslag.

Sanni Ojanen kommenterar beslutet så här i pressmeddelandet: ”Jag har trivts väldigt väl på Åland och jag upplever att detta är en alldeles utmärkt plats för mig att utvecklas som fotbollsspelare. Vi har ett framgångsrikt professionellt lag och en bra stab. Här kan man fokusera på fotboll till 100 procent! Jag ser ivrigt fram även mot nästa säsong.”

 

Tack för att du väljer Nya Åland!

Kära läsare, stort tack för förtroendet och för att du använder Nya Åland och nyan.ax för att hålla dig uppdaterad. Vi jobbar för dig men god journalistik kostar, så nu behöver vi din hjälp.

Välj belopp