IFK förlorade genrepet

FOTBOLL. Robbin Sellin sköt IFK Mariehamn till 1-0-ledning i den 53:e matchminuten mot Oskarshamns AIK, men när domaren blåste av lyste 1-3 på resultattavlan.
– Vi spelar bra i 60 minuter men efter det faller vi ihop på flera plan, sa lagkapten Jani Lyyski efter lagets fjärde raka förlust.

IFK Mariehamn kom till start i den sista matchen inför seriepremiären med en helt del ändringar efter förlusten i Örebro en vecka tidigare. Joel Mattson fick förtroendet på högerbacken, Robin Sid till vänster på mittfältet och på topp började Brian Span och Rezgar Amani. Av dessa fyra var det Robin och Joel som började piggast i en match som Oskarshamns AIK, som spelar i svenska division 1, började bäst.

Efter en mållös första halvlek satte Robbin Sellin 1-0 till hemmalaget. Tio minuter senare var det 1-1 genom Christopher Christensson och därefter blev det också 1-2 och 1-3 av samme spelare – Peiman Eliassi.