IF Fram tappade segern i slutet

FOTBOLL. IF Fram spelade i lördags 3–3 hemma mot Rånäs. Hemmalaget ledde matchen tre gånger men lyckades inte knyta ihop den berömda säcken. Kvitteringen till 3–3 kom på övertid.
– Vi var alla riktigt besvikna efter matchen, säger tränaren Johan Danielsson.

Tre gånger om lyckades IF Fram ta ledningen i lördagens hemmamatch mot Rånäs IF i Upplandsserien division VII. Och lika många gånger lyckades motståndarna komma tillbaka och kvittera.
I mitten av första halvlek tog Fram ledningen genom Daniel Blomster som slog en inläggsfrispark som gick direkt i mål. Rånäs kvitterade sedan på halvlekens sista spark.
Jens Polviander gjorde 2-1 för hemmalaget men Rånäs kvitterade. I slutet av matchen gjorde Alexander Sandholm 3-2 men på stopptid kunde bortalaget kvittera för tredje gången.

Det här var IF Frams första poängförlust på hemmaplan den här säsongen. Laget ligger trea i tabellen med tio inspelade poäng.