DELA

Hur var det?

Hallå där, Kristina Svedmark som i ett lotteri till förmån för cancerfonden vann en plats i rallyföraren Robert Nordins bil under helgens tävling Fönstersprinten i Rimbo.
– Det var jättekul, jättehäftigt faktiskt. Jag var aldrig rädd men jag måste erkänna att det pirrade lite i magen innan vi kom iväg. Sedan blev det roligare för varje åk när man visste lite mer vad som skulle hända och hur banan såg ut.
Deltog du i lotteriet just för att chansen fanns att vinna en plats i rallybilen?
– Jo, så var det nog. Men sedan tänkte jag att pengarna gick ju till ett väldigt gott ändamål också. Jag brukar aldrig vinna så det blev en väldigt glad överraskning när Robert ringde och berättade att det var jag som skulle få åka med.
Hur gick det för er i tävlingen då?
– Efter första åket låg vi på tredjeplats. Efter andra hade vi kört upp oss på andraplats men sedan blev det en fjärdeplats till slut, trots att vi förbättrade våra tider varje gång. Så det var en liten besvikelse, det skulle ju ha betytt lite för Robert om det gått bättre också förstås.
Blir det kartläsare av dig i framtiden nu då? Fick du blodad tand?
– Jag är ju landskapsanställd så jag skämtade och sa att om de går och sparar bort min tjänst i dessa spartider, då får jag väl satsa på att bli proffs. Nej men skämt å sido, jag håller mig nog till traditionella fordon, jag gillar ju att köra bil. (ml)