EM-kvartsfinal
FINLAND  2
ENGLAND  3
FOTBOLL. Finlands EM-dröm är över.
England blev för svåra i kvartsfinalen och besegrade hemmanationen med 3–2. Annica Sjölund började matchen på bänken, men gjorde ett lyckat inhopp i den andra halvleken då hon dessutom gjorde Finlands 1–2-mål.
FOTBOLL. I den 52:a minuten går Essi Sainio ut och Annica Sjölund kommer in. Ett lyckat byte visar det sig. Knappt kvarten senare är Sjölund sist på bollen och sätter 1–2 med vänsterfoten.
I anfallet därefter drygar dock England ut sin ledning. Trots att Finland satsar allt vad de har framåt och Sällström gör 2–3 med tio minuter kvar att spela räcker Finland inte hela vägen fram.
England står i stället som segrare i kvartsfinalen och spelar nu semi mot vinnaren i kvällens match mellan Holland och Frankrike.