Tredje förlustfria matchen i rad för IFK Mariehamn – spelade oavgjort

IFK Mariehamn spelade idag sin tredje förlustfria match. Efter sju förluster har de åländska fotbollsherrarna spelat två oavgjorda matcher och en vinst. Kvällens match i Lahtis slutade oavgjort mellan IFK och FC Lahti.

Första halvleken blev mållös men fem minuter in i andra halvleken skjuter Eero Tamminen mål för IFK:s räkning.

I den 68:e minuten kvitterar FC Lahtis Macoumba Kandji med en nickning. Det blev kvällens sista mål, vilket innebär att matchen slutade lika med 1-1.

Därmed behåller IFK sin nionde plats i Veikkausligatabellen och FC Lahti sitter kvar på fjärde plats.