DELA
Foto: Jonas Edsvik

Stökig kroghelg i Mariehamn

En berusad person gjorde motstånd när hen inte fick fortsätta vara på nattklubb i Mariehamn vilket resulterade i att ordningsvakterna fick placera handfängsel på personen. Polisen hämtade personen från krogen och höll hen för tillnyktring över natten. Vid frisläppandet delades en bot för motstånd mot person som upprätthåller ordningen ut.

Det uppstod även bråk mellan flera personer på en krog under söndagsnatten vilket ledde till att två personer började slåss. Polisen ingrep men en av personerna ville inte lyssna på uppmaningar och greps för att skydda mot brott och för att personen uppträdde störande. Även i det här fallet utdelades böter, för tredska.

Ytterligare en person greps i samband med krogbesök. Personen blev nekad inträde till en av stadens krogar och var för berusad för att ta vara på sig själv. Personen greps för att att skydda dennes hälsa.

Polisen rapporter även i sitt pressmeddelande om att ett slagsmål utbröt under natten i Mariehamn där flera personer var inblandade. Polisen utreder ärendet som misshandel.

(jo)