DELA
Foto: Rasmus Olin

Person misstänkt för misshandel

Ordningsvakter på ett utskänkningsställe i Mariehamn anmälde till polisen att de gripit en stökig gäst under natten till söndagen. Polisen upprättade en anmälan om misstänk misshandel och motstånd mot person som upprätthåller ordningen. Personen fick övernatta på polisstationen, skriver polisen i ett pressmeddelande.

En person störde sina grannar genom att ”föra oljud och göra åverkan på grannarnas bilar”, skriver polisen. Man pratade med mannen som lovade att lämna grannarna i fred.

Polisen fick också en anmälan av en taxiförare att en taxipassagerare inte gick att väcka. Passageraren hade inte heller kunnat tala om sin hemadress för föraren. Polisen tog med personen till polisstationen där hen fick övernatta.

En person anmälde skadegörelse på en affärslokal i Mariehamn till polisen. När polisen kom till platsen kunde man konstatera att ingen skadegörelse ägt rum.

Polisen inspekterade dessutom ett flertal utskänkningsställen i Mariehamn under natten. ”Trots att mycket folk varit ute var krogstängningen lugn för polisens del”, skriver man.