Webb-TV: Inter-IFK 1-1 (höjdpunkter, 1:a halvlek)

FOTBOLL. Det är fortfarande bara HJK som vet hur det är att besegra IFK Mariehamn i ligaspelet 2015. Under måndagskvällen tog Inter ledningen mot Grönvitt, men en comebackande skyttekung räddade en poäng i Åbo.

I ett IFK som plågas av skador var Dever Orgills återkomst som spjutspets i anfallet minst sagt välkommet.

Och jamaicanen fick återigen ikläda sig rollen som poängräddare för ålänningarna.

Inter tog ledningen när Joni Aho fick en drömträff från drygt tjugo meter med bara fem minuter spelade. Hemmalaget var därefter nära att öka på ledningen till 2-0 i den 28:e minuten, efter en miss av IFK-keepern Walter Viitala.

Men i stället kunde IFK kvittera i anfallet efter när Dever Orgill drog in 1-1 från strax utanför straffområdet. Ett skönt formbesked från anfallaren som gått skadad i nästan en månad.

1-1-resultatet stod sig matchen ut. (om)