DELA
Foto: Privat
Det finns 100 signerade och numrerade verk av Jonas Wilén (till vänster) i storleken 40 gånger 50 centimeter med passepartout. De kostar 100 euro och är samtidigt en lott i Lions utlottning av originalmålningen i olja. Till höger Björn Hägerstrand från Lions.

Oljemålning lottas ut i Lionslotteri

Lions Club Åland Culinaria arrangerar ett Åland 100-lotteri i samarbete med konstnären Jonas Wilén.

I samarbete med konstnären Jonas Wilén ordnar Lions Club Åland Culinaria ett Åland 100-lotteri. Genom att köpa ett signerat och numrerat konstverk för 100 euro har du samtidigt en lott som ger dig chans att vinna oljemålningen som är originalet.

”Om du inte vinner oljemålningen, har du skänkt 100 euro till Lions välgörenhet, har ett signerat Wilén konstverk samt ett minne av Ålands 100års jubileum”, skriver man i ett pressmeddelande.

De insamlade medlen går till lokal välgörenhet och till Lions Ukraina. Lottdragningen sker under direktsändning med Jonas Wilén i Steel FM-hjälpen den 30 december.

”Vill du eller ditt företag köpa ett av verken, mejla bjorn@lions.ax så får ni reda på om det finns konstverk/lotter kvar att köpa och hur de betalas. När de är slutsålda lägger vi upp meddelande om det på klubbens Facebooksida.”