DELA

Vinn resa till Legoland!

Är du en hejare på att bygga med lego? Skulle du vilja bli? Deltag i Nya Ålands legotävling.
Temat är ”Åland 2030”. Hur ser det ut då? Du kan bygga något som passar in i din bild av framtiden. OBS! Det ska vara en skapelse som inte finns färdigt på ritning. Du ska alltså hitta på den själv.

Klasser
Tävlingen är indelad i två klasser:
Klass 1 är för flickor och pojkar i upp till 8 år
Klass 2 är för flickor och pojkar 9-12 år.
Tävlingen börjar nu och pågår till torsdagen den 15 april. Den 17 mars har vi halvtid och besöker någon av dem som lämnat in ett bidrag.
Skicka in bild och spara antingen ritning eller bygget tills tävlingen är avgjord. Vi publicerar en del bilder på byggen i tidningen vartefter tävlingen fortskrider.
Du kan skicka bilden via Nya Åland hemsida www.nyan.ax eller till barnsidan@nyan.ax
Kom ihåg att meddela namn, ålder, adress och telefonnummer. Skriv också vad din skapelse heter. Sedan väljer en jury ut vinnarna.
Så sätt igång och bygg ihop dina legobitar!

Priser:
Mellan förstapristagarna i de båda klasserna lottar vi ut en resa för ett barn upp till 12 år och en vuxen till Legoland i Danmark.
Ni bor på hotell Legoland som ligger precis i anslutning till parken.
Priset innehåller:
Flyg t/r fredag–söndag, biljetterna kan ändras i mån av plats. Direktflyg Arlanda – Billund med Cimber Sterling. (Arlanda 18.15 – Billund 19.35 och Billund 17.25 – 18.45 Arlanda.)
Boende för en vuxen och ett barn upp till 12 år på Hotel Legoland, inklusive frukost och två dagars inträde till parken (fredag till söndag).
Boende vid Arlanda på returen, hotell Ibis.
Den andra vinnaren och andra respektive tredjepristagarna får fina legopriser och aktiviteter i samarbete med Dillen.

NINA SMEDS

nina.smeds@nyan.ax