DELA

September och Adams-Ray till Rockoff

Den numera folkkära artisten September ska bli mikrofonkåt på Torget i sommar! Om inte det vore nog har arrangören Dennis Jansson i år satsat på ytterligare en superhet artist – Daniel Adams-Ray.
Rockoff ska hållas på Torget, precis som i fjol, garanterar Dennis Jansson. Planerna på Miramarparken grusas eftersom det är ett alldeles för stort projekt under alldeles för kort tid.
Men nog om det, i dag har Ung nu den äran att avslöja att Petra ”September” Marklund liksom Daniel ”Big Danne” Adams-Ray står med på artistschemat.
September känner alla klubblovers igen från början av milleniet då hon släppte genombrottssingeln ”La, La, La (Never Give It Up)”. Känd för den stora massan blev hon på riktigt efter det populära tv-programmet Så mycket bättre. Septembers version av Petters Mikrofonkåt kan utan överdrift sedan ha gått på repeat sedan dess på radion.
Var hon svår att boka in?
Dennis: – Ja, det är stor konkurrens om datumen för henne eftersom hon är så mycket på tapeten. Det var jättemånga som ville ha henne hit. Eftersom hon är en klubbartist egentligen är det lite annorlunda så det ska bli spännande att ha henne här.
Daniel Adams-Ray är en skönrappande favorit som klättrar uppåt och uppåt och uppåt. Känd är han väl för sin bakgrund i hiphopgruppen Snook, men solokarriären är så kometriktad att hans namn nu är på var kvinnas och mans läppar.
– Det är kul med lite nytt som man inte hört på länge. Han har en skön sång och rap med attityd, säger Dennis.

Läs mer i tematidningen Ung nu som kom i din postlåda i dag!

Cecilia Lindvall

cecilia.lindvall@nyan.ax